Netflix son sezonuyla ekranlara gelmeye hazırlanan La Casa de Papel dizisinin 5.

Cumhurbaşkanı Emekliye Müjdeler Verdi! Maaş Alan Emeklilere O Kamu Bankasından Ödeme Olacak! Cumhurbaşkanı Emekliye Müjdeler Verdi! Maaş Alan Emeklilere O Kamu Bankasından Ödeme Olacak!

Netflix son sezonuyla ekranlara gelmeye hazırlanan La Casa de Papel dizisinin 5. sezonunda oynayacak erkek oyuncu belli oldu. La casa De Papel 5. sezonda türk karakter Kıvanç Tatlıtuğ oldu. Çekimler için İspanya'ya gidecek Tatlıtuğ'un rekor kırması bekleniyor.


Netflix'in dünyaca ünlü "hırsızlık" dizisi La Casa de Papel'in 5. sezonu için bomba iddia! Türkiye'den de bir oyuncunun diziye katılması beklenirken bu ismin Kıvanç Tatlıtuğ olduğu öğrenildi! Daha önce karakterlerine Türkiye'den il isimleri de verilen La Casa de Papel dizisinin 5. sezonunda Kıvanç Tatlıtuğ bombası. La Casa de Papel dizisinin 5. sezonu ne zaman başlayacak? Kıvanç Tatlıtuğ La Casa de Papel'e mi katıldı? Detaylar haberimizde sizlerle...

Dünyaca ünlü Netflix dizisi La Casa de Papel, 5. sezonuna dair önemli bir iddiayla gündemde! Türk bir oyuncunun oyuncu kadrosuna dahil olması beklenen La Casa de Papel 5. sezonu için ortaya atılan isim Kıvanç Tatlıtuğ oldu! Uzun süredir ekranlardan uzak kalan yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, 5. sezonda La Casa de Papel dizisinin oyuncuları arasına katılacak! 4. sezonunu geride bırakan ve milyonlarca hayran kitlesine sahip olan La Casa de Papel dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ'un hangi karakterde yer alacağı ise henüz netlik kazanmadı!

LA CASA DE PAPEL 5. SEZON KIVANÇ TATLITUĞ KADRODA!

Miguel Angel Silvestre ve Patrick Criado'nun da 5. sezon itibariyle La Casa de Papel'e katılmasının ardından bir Türk oyuncunun da diziye dahil olması bekleniyordu. Miguel Silvestre ve Patrick Criado'nun şuanda hangi karakterleri canlandıracağı bilinmezken dizide Kıvanç Tatlıtuğ'un da yer alacağı iddia edildi. Kıvanç Tatlıtuğ, La Casa de Papel dizisinde Oğulcan Güzeller'in Osman karakterinin ardından 2. Türk oyuncu olarak 5. sezonda yer almaya başlayacak!

LA CASA DE PAPEL 5. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Geride kalan 4 sezonuyla büyük bir hayran ve izleyici kitlesine ulaşmayı başaran Netflix dizisi La Casa de Papel, 5. sezonu için geri sayımı başlattı. Milyonlarca izleyicinin merakla beklediği La Casa de Papel 5. sezon için heyecan dorukta! Netflix'te an itibariyle La Casa de Papel final bölüm ekranında "Kesin bilgi: Final sezonu yakında" yazısı yer alıyor. La Casa de Papel 5. sezonun ne zaman başlayacağı ve yayınlanacağı ise henüz netlik kazanmadı. La Casa de Papel 5. sezon tarihi belli olur olmaz sizlerle paylaşacağız.

KIVANÇ TATLITUĞ KİMDİR?

27 Ekim 1983 Adana doğumlu olan yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, oyuncu ve eski mankendir. Amerikalılar Karadeniz'de ve Kelebeğin Rüyası filmlerinde rol alan Tatlıtuğ, Gümüş, Menekşe ile Halil, Aşk-ı Memnu, Kuzey Güney, Kurt Seyit ve Şura, Cesur ve Güzel, Acemi Cadı ve Ezel dizilerinde de yer aldı.