Lezzet Düşkünleri'nde 2. haftanın sonuna gelindi.

Lezzet Düşkünleri'nde 2. haftanın sonuna gelindi. Lezzet Düşkünleri'nde bu hafta uğba ve Berna, Pınar Türkyılmaz ve Doğa Zeles,  Boğaçhan Tuzcu ve Taylan Satmaz, Selen Özcan ve Gizem Özcan ile son olarak   Gökhan Sarı ve Burhan Selvi çiftleri yarıştı. Geçtiğimiz hafta Boğaçhan Şef ve yardımcısı Taylan birinci olmuş elenenler ise  Sibel ve Emre olmuştu. Hal böyle olunca Lezzet Düşkünleri 6 Haziran kim birinci oldu? Kim elendi çok merak edildi. 



Geçtiğimiz haftaya oranlar bu hafta daha hakkaniyetli puanların verildiği Lezzet Düşkünleri'nde kazanan kim oldu? Bu hafta kim elendi her yerde aranmaya başladı. 





Lezzet Düşkünleri 6 Haziran kim birinci oldu?



Lezzet Düşkünleri yarışmasında pazartesi günü yarışan geçen haftanın kazananı Boğaçhan ve Taylan yine iyi bir yarışma çıkardılar ve 23 puan alarak haftanın en yüksek puanını alan takımlardan biri oldular. Onlarla birincilik konusunda yarışan ekip ise yine 23 puanla Gökhan ve Burhan oldu. Ancak tabii ki bunlar sadece yarşmacıların verdiği puanlar daha şef Gabriele Sponza’nın verdiği puanlar belli olmadı. Bu puanlar belli olur olmaz birinci ortaya çıkacaktır fakat 6 Haziran Cumartesi birincisi yine Boğaçhan ve Taylan ya da  Gökhan ve Burhan birinci olacaktır. Sonuçlar belli olur olmaz sizlerle paylaşacağız.



6 Haziran 2020 Lezzet Düşkünleri kim elendi?



Lezzet Düşkünleri yarışmasında geçen hafta Selen ve Gizem eleme potasına girmekten son anda kurtulmuştu ancak bu hafta elenenler büyük ihtimalle  Selen ve Gizem olacak olabilir. Çünkü Şef Gabriele Sponza Selen ve Gizem'in hırslarını yenik düştüğünü ve lezzet konusunda başarız olduklarını söylemişti. 

Ziraat Bankası Hesabı Olanlara Müjdeli Haber Geldi! Hesabınıza Ödeme Verilecek! Harcamanıza Göre... Ziraat Bankası Hesabı Olanlara Müjdeli Haber Geldi! Hesabınıza Ödeme Verilecek! Harcamanıza Göre...


Ancak elenen ekip henüz belli olmadı. Açıklanır açıklanmaz haberimizde olacak.