Sunuculuğunu Şef Gabrele Sponza'nın yaptığı Lezzet Düşkünleri neden yok? Bitti mi final mi yaptı? Yayından mı kaldırıldı her yerde aranmaya başladı. İlk olarak hafta içi her gün 15:30'da ekranlara gelen ardından yayın saati değişerek saat 10:00'a alınan 

Sunuculuğunu Şef Gabrele Sponza'nın yaptığı Lezzet Düşkünleri neden yok? Bitti mi final mi yaptı? Yayından mı kaldırıldı her yerde aranmaya başladı. İlk olarak hafta içi her gün 15:30'da ekranlara gelen ardından yayın saati değişerek saat 10:00'a alınan Lezzet Düşkünleri 29 Haziran Pazartesi günü ekranlara gelmedi. Hatta sevilen yemek yarışması yayın akışında da yer almadı. Hal böyle olunca Lezzet Düşkünleri programı neden yok? Bitti mi? çok merak edildi. İşte detaylar...



Lezzet Düşkünleri neden yok? Bitti mi final mi yaptı



Hiç uzatmadan söyleyelim. Lezzet Düşkünleri yarışması yayından kaldırıldı. TV8'de yayınlanan yemek yarışması beklenmedik bir şekilde ekranlara veda etti. Büyük ihtimalle reytingleri maliyetinin üzerinde olduğu için bitirilen Lezzet Düşkünleri yeniden başlar mı? merak konusu oldu. Bu konuyla ilgili bir şey söylemek mümkün değil. Çünkü konuyla ilgili ne yapım şirketinden ne de kanaldan bir açıklama gelmedi. Peki Lezzet Düşkünleri neden bitti mi? Niçin yayından kaldırıldı?





Lezzet Düşkünleri neden bitti? İşte yayından kaldrılma sebebi



Lezzet düşkünleri yarışması 25 Mayıs 2020 tarihinde yayın hayatına başlamıştı. Format gereği profesyonel ya da profesyonel olmayan iki kişilik takımlardan oluşan 10 yarışmacının tüm hafta boyunca mücadele ettiği programda her gün bir ekip yarışıyor ve o gün için hazırladıkları menüyü hem şeflerine hem de rakiplerine sunuyorlardı. Haftanın sonunda ise hem halk oylaması hem de aldıkları puanlarla takımlardan en düşük puanı alan eleniyor, en yüksek puanı alan ekip ise 10 bin TL'nin sahibi oluyordu.



Ancak programda yemeklerden ziyade yarışmacılar arasındaki diyalogların ön plana çıkması hatta ekipler arasındaki haksız rekabetin giderek artması izleyicileri rahatsız etti. Öte yandan Lezzet Düşkünleri'nde Kısmetse Olur evinin kullanılması hatta oradaki yarışmacılardan biri olan Boğaçhan'ın takım şefi olarak Lezzet Düşkünleri'nde de olması yarışmanın hanesine eksi olarak yansıdı.



Yarından Sonra DENİZBANK Şubelerine Gidenler 70.000 TL Ödeme Alabilecek! Yarından Sonra DENİZBANK Şubelerine Gidenler 70.000 TL Ödeme Alabilecek!


Haliyle bu durum yarışmanın reytinglerine de yansıdı. Saat değişikliği yapılarak kurtarılmaya çalışılan Lezzet Düşkünleri'nin yine de reytingleri yükselmedi. Böyle olunca da TV8 programın fişini çekti.



Lezzet Düşkünleri yeniden başlar mı?



Lezzet düşkünleri 2020-2021 sezonunda yeniden ekranlara gelir mi merak konusu oldu. Ancak programın formatı sıkıntılı olduğu için böyle bir durum pek de mümkün görülmüyor. Tabi bu bizim tahminimiz ama henüz konuyla ilgili kanaldan da bir açıklama gelmedi.