Ünlü şef Gabriella Sponza'nın sunumuyla hafta içi her gün yayınlanan Lezzet Düşkünleri, geçtiğimiz gün ekranlara gelmeye başladı. Her gün bir ekibin yemek yaptığı programın ilk bölümünde çekilen kura sonucu 27 Mayıs Çarşamba günü mutfakta ter dökecek iki

Ünlü şef Gabriella Sponza'nın sunumuyla hafta içi her gün yayınlanan Lezzet Düşkünleri, geçtiğimiz gün ekranlara gelmeye başladı. Her gün bir ekibin yemek yaptığı programın ilk bölümünde çekilen kura sonucu 27 Mayıs Çarşamba günü mutfakta ter dökecek ikili Pınar Türkyılmaz ve Doğa Zeles oldu. Hal böyle olunca Lezzet Düşkünleri Pınar Türkyılmaz ve Doğa Zeles kimdir? çok merak edildi. Biz de sizler için yarışmacıların bilgilerini haberimizde derledik. 



25 Mayıs Pazartesi günü TV 8 ekranlarında başlayan yemek yarışmasında her hafta 5 takım kıyasıya yarışacak. Her biri kendilerine güvenen yarışmacılardan Pınar Türkyılmaz ile Doğa Zeles, pazartesi çekilen kura sonrası 27 Mayıs Çarşamba yarışmacısı oldu. 





Pınar Türkyılmaz kimdir?



Lezzet Düşkünler yarışmacısı 40 yaşındaki Pınar Türkyılmaz, profesyonel bir şef. Pınar, kendine de takım arkadaşına da çok güveniyor. Yarışmaya kendi isteğiyle katılan Türkyılmaz, kabul edildiğini öğrenir öğrenmez Doğa Zeles'i davet ettiğini söyledi. 



Güzel yemekyaptığını ve arkadaşlarının tavsiyesi ile mutfak sektörüne girdiğini söyleyen Pınar Türkyılmaz, beş yıldır mutfak sektöründe hizmet verdiğini açıkladı. Yöresel yemeklere daha hakim olduğunu düşüşnen Pınar, beş yıl boyunca bir çok yemeği tecrübe ettiğini ve reçeteyi aldığı an en iyisini yapacağından çok emin. 



Oldukça iddialı olan Pınar Türkyılmaz, yarışmaya Çorum'dan katılmış. Gelelim Doğa'ya... Peki Lezzet Düşkünleri Doğa Zeles kimdir?





Doğa Zeles kimdir?



1983 doğumlu olan Lezzet Düşkünler yarışmacısı Doğa Zeles, 7 yıldır pastacılıkla uğraşıyor. Programa katılmayı kendisi istemediğini ama Pınar’ın daveti ile programa katıldığını söyleyen Doğa, hem yemek hem tatlı konusunda çok iddialı. 

TC KİMLİK yazarak mesaj gönderin! QNB Finansbank SMS ile kredi başvurusu yapanlara 100.000 TL verecek! TC KİMLİK yazarak mesaj gönderin! QNB Finansbank SMS ile kredi başvurusu yapanlara 100.000 TL verecek!


31 yaşındaki Doğa Zeles film ve dizi setlerinde yemek stilistliği yapmaktadır.