Lezzet Düşkünleri sunucusu kim? Gabriele Sponza kimdir? Kaç yaşında çok merak ediliyor.  TV8'de haftanın altı günü yayınlanması planlanan Lezzet Düşkünleri'nin başlamasına birkaç gün kaldı.

Lezzet Düşkünleri sunucusu kim? Gabriele Sponza kimdir? Kaç yaşında çok merak ediliyor. TV8'de haftanın altı günü yayınlanması planlanan Lezzet Düşkünleri'nin başlamasına birkaç gün kaldı. Peki Lezzet Düşkünleri nasıl bir yarışma? Formatı ne? Kısaca açıklayalım. 



Programda her hafta 5 yarışmacı bir evde 6 gün boyunca yemek yapacaklar. Her yarışmacının da yayında bir yardımcısı olacak ve verilen süre içinde istenilen menüleri hazırlamak ve izleyiciye nasıl yaptıklarını da sesli olarak anlatmak zorunda kalacaklar. Haftanın sonunda bir yarışmacı ve yardımcısı Lezzet Düşkünleri evine veda etmek zorunda kalacak.



Öte yandan Lezzet Düşkünleri programı sunucu da belli oldu. Programı ünlü şef Gabriele Sponza sunacak. Son olarak  24 Kitchen kanalında Yemek Aşkına programını sunan ünlü şef Gabriele Sponza kimdir? Kaç yaşında her yerde aranmaya başladı. Biz de sizler için bu detayları haberimizde derledik. 

Emekliye Ek Ödeme ONAY Aldı: 30.000 TL'ye Kadar Hesaplarda! Emekliye Ek Ödeme ONAY Aldı: 30.000 TL'ye Kadar Hesaplarda!




Lezzet Düşkünleri sunucusu Gabriele Sponza kimdir? Evli mi







Mutfak ve Restaurant İşletmeciliği Eğitmenliği kariyerine ilk olarak İstanbul Mutfak Sanatları Akademisi’nde başladıktan sonra, iki yıl İzmir Ekonomi Üniversitesi Mutfak Sanatları ve Yönetimi bölümü ve Özyeğin Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’nda Eğitmen Şef olarak görev yaptı. Şu anda İzmir Ekonomi Üniversitesi Mutfak Sanatları ve Yönetimi bölümünde bölüm başkanı olarak görev yapmaktadır. 2011 yılında almış olduğu WACS Sertifikası ile yurt içi ve yurt dışında yapılan gastronomi yarışmalarında ülkemizi temsilen jüri üyesi olmaya hak kazanmıştır. Eş zamanlı olarak Türkiye’nin 24 saat yayın yapan ilk yemek kanalı 24Kitchen’da yaptığı programda izleyicilere dünya mutfağından farklı lezzetleri lokal malzemeler kullanarak kendi yaratıcı dokunuşuyla sunmuştur.