EDİTÖR HATAMIZ NEDENİYLE BİRAZ ÖNCE YANLIŞ URL GÖNDERİLMİŞTİR! ÖZÜR DİLERİZ! Manisa depremi sonrası uzmanlardan bir iyi bir kötü haber. Manisa'da 22 Ocak tarihinde meydana gelen 5.

EDİTÖR HATAMIZ NEDENİYLE BİRAZ ÖNCE YANLIŞ URL GÖNDERİLMİŞTİR! ÖZÜR DİLERİZ!



Manisa depremi sonrası uzmanlardan bir iyi bir kötü haber. Manisa'da 22 Ocak tarihinde meydana gelen 5.4 şiddetinde deprem sonrası uzmanlardan bir iyi bir kötü haber. Deprem uzmanları iki korkusunu, bir iyi haberi ve bir kötü haberi duyurdu. İşte o durumlar.



Manisa Deprem'i sonrası uzmanlardan iyi haber!



Manisa'da meydana gelen deprem sonrası can ve mal kaybı olmaması en güzel haber olurken, asıl güzel haber artçısı gelmesi oldu. 5.4 Manisa depremi sonrası hemen artçısı olan 4.4 şiddetinde deprem meydana geldi. Bu depremden sonrası korkulacak bişey kalmadığı dile getirildi. Vatandaşlar soğukta korkmadan evine geçip rahat rahat uyuyabilir açıklaması yapıldı.



Artçısı gelen depremden korkmayın!

Akbank'tan Konut Kredisi Fırsatı: Piyasadaki En Düşük Faiz Oranlarıyla Ev Sahibi Olmak Artık Daha Kolay! Akbank'tan Konut Kredisi Fırsatı: Piyasadaki En Düşük Faiz Oranlarıyla Ev Sahibi Olmak Artık Daha Kolay!


Kuzey fay hattının en riskli bölgesi olan Manisa'da meydana gelen deprem, İstanbul, İzmir, Bursa ve Balıkesir'de hissedilmişti. Deprem uzmanı, artçısı olan depremden korkmayın açıklaması sonrası 5.4 şiddetinde depremin ana deprem olduğu, artçısı 4.4 hemen geldiğini açıkladı. Artçısı geldiği için Manisa depremin korkulacak tarafı kalmadı ancak 2 hafta süreyle artçıların süreceği duyuruldu.



İstanbul'da eğer hissettiyseniz.



Deprem uzmanları, Manisa'da depremi İstanbul'da hissedenleri uyardı. Üsküdar'da oturan bir kişi depremi hiç hissetmezken, Beylikdüzü'nde oturanlar depremi İstanbul'da olduğunu zannetti. Eğer İStanbul'da depremi hissettiyseniz binanız zeminlerine baktırılması gerektiğini söyledi. Uzman biraz daha öteye gidip İstanbul'dan  bu depremi hissedenlerin evlerini değiştirsin yorumunu yaptı.



Herşey olması gereken gibi ilerliyor!





Manisa'da 5.6 şiddetin deprem sonrası 4.4 Artçı deprem 22.25'de geldi. 22.48'de 4.2 ve 22.50'de 3.5 şiddetinde depremler korkuttu. Ancak bu peş peşe depremler bile olması gereken depremler olduğunu dile getirdi.



5 Evde yıkım oldu!



Can kaybı olmasada Manisa'da haberler art arta geliyor. 5 evde yıkım olduğunu ve can kaybı olmaması için dualar ediliyor.