ATV'nin başlar başlamaz adından söz ettirmeyi başaran dizisi Maraşlı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı! Maraşlı dizisi 9.

Emeklilere Yeni Bir ÖDEME: Garanti BBVA'dan 22.500 TL'ye Kadar Promosyon İmkanı Emeklilere Yeni Bir ÖDEME: Garanti BBVA'dan 22.500 TL'ye Kadar Promosyon İmkanı
ATV'nin başlar başlamaz adından söz ettirmeyi başaran dizisi Maraşlı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı! Maraşlı dizisi 9. Bölüm fragmanında neler oluyor neler! Mahur gidiyor! Maraşlı aşk acısı çekiyor! Peki neler olacak? Mahur'u kim unutturucak? İşte Maraşlı 9. Bölüm fragmanı!

Burak Deniz ve Alina Boz'un başrolünde yer aldığı Maraşlı dizisinde heyecan hız kesmeden devam ediyor. Son bölümde seyirci ters köşe olmuş ve herşey Maraşlı ve ekibinin bir oyunu çıkmıştı. Ancak Mahur'un beklenmedik gidiş kararı Maraşlı'nın hem planlarını hem kalbini yaralamıştı.

Maraşlı dizisi ilk bölümden itibaren merak uyandırmaya ve seyiriciyi şaşırtmaya devam ediyor. Maraşlı 8. Bölümünde Mahur ve Maraşlı'nın tanışmasının meğer bir oyun olduğu gösterilmişti. Maraşlı'nın Mahur'u kendine aşık edeceği oyunun detayları gösterilmemişti.

Maraşı 9. bölüm fragmanı! Mahur gidiyor mu?



Ancak Maraşlı ve ekibinin beklemediği bir olay olmuş babasının bir katil olduğunu öğrenen Mahur Türkiye'yi terk etmeye karar vermişti. Amerika'ya gitmeye hazırlanan Mahur'u Maraşlı durdurabilecek mi merak edilmişti. Ve 9.bölüm fragmanı yayınlandı.

MAHUR GİDİYOR!

Maraşlı 9. Bölüm fragmanı az önce ATV sitesinde yayınlandı. Maraşlı 9. Bölüm fragmanında Mahur'un gittiği, Maraşlı'nın ise Mahur'a olan aşkının kendine itiraf edildiği görülüyor. Maraşlı 9. Bölüm fragmanında Maraşlı'nın kendine "Aşk hataların en güzeli" dediği görüldü.

Alina Boz Ayrılıyor Mu?

Peki Mahur karakteri diziden ayrılıyor mu? Alina Boz hayranları bu fragman sonrası Mahur'un gerçekten gidip gitmediğini merka etti. Mahur hayranları merak etmesin. Mahur gittiği gibi geri dönecek. Ancak dizinin 9.bölüme dair 2. Fragmanı henüz yayınlanmadığı için detay veremiyoruz.

Alina Boz ve Burak Deniz Uyumu Çok Beğenildi!

Maraşlı dizisi tutacak mı derken dizi hem hikayesi hem de Burak Deniz ile Alina Boz'un uyumuyla büyük bir beğeni topladı. 2'linin hayranları Burak Deniz ve Alina Boz arasında yakında bir aşk ortaya çıkacağından bile emin.. Şimdilik ikili arasında bir aşk hikayesi olmasada magazin basını ikilinin özellikle son dergi çekimindeki yakın duruşlarının altında bir çekim olduğunu yazmıştı. Hatta Burak Deniz'in sevglisi Didem Soydan'ın bu çekimin görüntüleri sonrası kıskançlık krizine girdiği iddia edilmişti.