ATV ekranlarının yeni dizisi Maraşlı ve dizinin oyuncuları ile ilgili pek çok iddia gündeme geliyor. Maraşlı dizisinin başrollerinde iki çok başarılı ve genç oyuncu yer alıyor.

23 Nisan 2024 Resmi gazetede detaylar açıklandı! Emeklilere 13000 TL Ödeme yarın başlayacak! 23 Nisan 2024 Resmi gazetede detaylar açıklandı! Emeklilere 13000 TL Ödeme yarın başlayacak!
ATV ekranlarının yeni dizisi Maraşlı ve dizinin oyuncuları ile ilgili pek çok iddia gündeme geliyor. Maraşlı dizisinin başrollerinde iki çok başarılı ve genç oyuncu yer alıyor. ATV'nin yeni dizisi Maraşlı'da güzelliği ile izleyenleri etkileyen Alina Boz ve yetenekli oyuncu Burak Deniz yer alıyor. Diğer dizilere göre senaryosu ve konusu ile izleyenleri etkileyen Maraşlı dizisinin oyuncuları hakkında aşk iddiaları gündeme bomba gibi düşmeye devam ediyor. Maraşlı dizisinin iki başrol oyuncusunun da sevgilisi var. Ancak izleyenler iki oyuncunun ayrı ayrı başka sevgilileri olsa da ikilinin aşk yaşadığını ve bu aşkı sakladığını düşünüyor. Maraşlı dizisinin yıldızları Alina Boz ve Burak Deniz'in sevgili oldukları ve sevgililerinden ayrıldıkları iddası gündeme bomba gibi oturdu.



Maraşlı'nın ana karakteri olan Maraşlı rolündeki Burak Deniz'in sevgilisi Didem Soydan ile son dönemlerde yaşadığı sorunlar ve kıskançlık krizleri sık sık gündeme geliyor. Öte yandan Maraşlı'nın kadın başrolü Alina Boz'un da sevgilisinden ayrıldığı ve dizideki partneri Burak Deniz ile aşk yaşadığı öne sürüldü. 1991 yılında doğan ve 30 yaşında olan Burak Deniz'in rol arkadaşı 22 yaşındaki Alina Boz ile arasındaki yakınlığın aşka dönüştüğü söylendi. İkilinin dizide aralarındaki yakınlığın dizi seti dışına da taşındığı ve Alina Boz ile Burak Deniz'in aşk yaşamaya başladığı söylentisi yayıldı.

İkisi de Sevgililerinden Ayrıldı!

36 yaşındaki ünlü Türk model Didem Soydan ile geçtiğimiz yazdan beri aşk yaşayan Burak Deniz, Maraşlı dizisine başladığından beri sevgilisi ile yaşadığı sorunlardan dolayı ön plana çıkıyor. Didem Soydan'ın komşuları tarafından şikayet edildiği ve şikayetin sebebinin sevgilisi Burak Deniz ile olan tartışması olduğu söylendi. İki ünlü isim arasında yaşanan tartışmaların şiddetlendiği ve ayrılık yolunda oldukları söylenirken Didem Soydan'ın Burak Deniz ve Alina Boz'un arasındaki yakınlıktan rahatsız olduğu söyleniyor. Şamdan Plus dergisinin kapağı olan ve birlikte fotoğraf çekimine katılan Alina Boz ile Burak Deniz'in yakın pozları görenleri şaşkına çevirmişti. Şubat ayı Şamdan Plus dergisinde kapak olan ünlü iki ismin aralarında samimi ve yakın pozlar görenlerin aklına aşk iddialarını getirdi. Dergi çekimi sonrasında samimi fotoğraflardan ve ikili arasındaki yakınlıktan rahatsız olan Didem Soydan'ın Burak Deniz ile ayrıldı.



Öte yandan Burak Deniz ve Didem Soydan'ın ayrılması üzerine bir diğer ayrılık haberi de Alina Boz ve sevgilisinin cephesinden geldi. Rus asıllı başarılı oyuncu Alina Boz bir süredir kendisi gibi ünlü olan erkek arkadaşı ile birlikte aşk yaşıyordu. Alina Boz, kendisinden yaşça büyük olan Mithat Can Özer ile bir ayrılıp bir barışıp aşk yaşarken bu duruma son noktayı koydu. Sezen Aksu'nun oğlu olan 38 yaşındaki Mithat Can Özer ile sevgili olan Alina Boz'un bu sorunlu ilişkiden sıkıldığı ve gönlünün Maraşlı'ya kaydığı söylendi. Alina Boz'un da erkek arkadaşı ile son dönemlerde hiç yan yana görülmemesi, ayrılık iddialarını doğruladı. Alina Boz Maraşlı dizisi başladıktan sonra sevgilisinden ayrıldı.

Alina Boz ve Burak Deniz Sevgili Oldular!

Şubat ayında bir dergiye verdikleri pozlar ile Alina ve Burak aşk mı yaşıyorlar soruları gündeme geldi. Bu aşk iddiaları üstüne bir de Burak Deniz'in sevgilisi Didem Soydan ile mahalleye yansıyan kavgası akılları iyice karıştırmıştı. Burak Deniz'in Instagram profilinin de aynı Alina Boz'un profilinde olduğu gibi ikilinin fotoğraflarının olduğunu ancak sevgilileri ile fotoğrafları olmadığını görüyoruz. Burak Deniz'de Maraşlı dizisi başladığından beri ve Alina Boz ile aşk iddiaları gündeme geldiğinden beri sevgilisi ile paylaşım yapmayı bıraktı. Maraşlı'nın gönlü de Alina Boz'a kaydı. Alina Boz ve Burak Deniz sevgili oldular!

Burak Deniz'in sevgilisinden ayrılmasından sonra Alina Boz'un da sevgilisinden ayrılması ikili arasındaki aşk iddialarını doğruladı. Alina Boz ve Burak Deniz ikilisi aşklarını gizli yaşamayı tercih etse de takipçilerinden kaçmadı. Maraşlı'nın Mahur'a olan aşkı, gerçek oldu. Maraşlı Burak Deniz'in kalbi Alina Boz için çarpıyor. Dizide birbirlerine olan aşk dolu bakışlarının başarılı oyunculuk yeteneklerinden ziyade aşklarının rol icabı değil, gerçek olduğu için izleyenleri bu kadar etkilemiş olduğunu da anlıyoruz. 22 yaşındaki yarı Rus yarı Türk başarılı oyuncu Alina Boz, Maraşlı dizisindeki partneri Burak Deniz ile sevgili oldu.



Daha önce Burak Deniz, Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde de partneri ile aşk yaşamaya başlamıştı. Star TV'de yayınlanan Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde rol arkadaşı Büşra Develi ile aşk yaşamaya başlayan Burak Deniz, Büşra Develi ile diziden bir süre sonra ayrılmıştı. Sonrasında ise kendisinden 5 yaş büyük model sevgilisi Didem Soydan ile aşk yaşamaya başladı. Maraşlı dizisinin başlamasıyla birlikte Burak Deniz, dizideki genç partneri Alina Boz'dan hoşlanmaya başladı. Geçmişte yaşanan aşk iddialarına ve ilişkilerine baktığımız zaman da Burak Deniz'in rol arkadaşı ile aşk yaşadığını görüyoruz. Aynı şekilde Alina Boz'da bir dönem Burak Yörük ile aşk yaşamış ancak kısa bir süre sonra ayrılmıştı. Henüz 22 yaşında olan ve kariyerinde emin adımlarla ilerleyen Alina Boz'un yalnızca iki uzun ilişkisi olduğunu ve bunlardan birinin de 39 yaşındaki Mithat Can Özer ile olduğu biliniyor. Alina Boz ile Burak Deniz arasındaki yaş farkının 7 olmasının herhangi bir sorun teşkil etmiyor. Hatta Alina Boz'un ayrıldığı sevgilisinin de yeni sevgilisi Burak Deniz'den 7 yaş büyüktür.