Yönetmen koltuğunda Faruk Teber'in oturduğu, NTC Medya'nın yapımını üstlendiği Maria  ile Mustafa dizisi pazar akşamları ekranlara geliyor. Geçtiğimiz hafta ilk kez izleyici karşısına çıkan Maria ile Mustafa 1.

Yönetmen koltuğunda Faruk Teber'in oturduğu, NTC Medya'nın yapımını üstlendiği Maria  ile Mustafa dizisi pazar akşamları ekranlara geliyor. Geçtiğimiz hafta ilk kez izleyici karşısına çıkan Maria ile Mustafa 1. bölümüyle  Total'de 4., AB de ise 5. sırada yer aldı. Bu akşam tekrar bölümüyle ATV ekranlarında olan Maria ile Mustafa beğenildi mi? Erken final yapar mı? her yerde aranmaya başladı. Biz de sizler için tüm bu soruları kısaca yanıtladık.





Başrollerinde Himicem İntepe, Jessica May, Tamer Levent, Atalan, Ezgi Çelik ve Haki Biçici'nin yer aldığı Maria ile Mustafa dizisi Kapadokya'da çekildi. Kapadokya mistik ortamının en güzel şekilde işleneceği dizi Ürgüp'te sete çıktı. 



Kolombiya'dan Türkiye'ye gelen Maria ile Ürgüp'ün tanınmış ailesinin veliahdı olan Mustafa'nın aşk hikâyesini konu alan dizi, bu aşk içinde üst seviyede bir gerilimi, imkânsızlığı ve yaşadıkları büyük zorlukları ekranlara taşıyacak. Dizide Maria ve Mustafa'nın aşkına Ürgüp'ün eşsiz manzarası eşlik edecek.



MARIA İLE MUSTAFA TUTTU MU? ERKEN FİNAL YAPAR MI

Faizsiz Evlilik Kredisi Devam Ediyor! Başvuru Şartları Nedir? Faizsiz Evlilik Kredisi Devam Ediyor! Başvuru Şartları Nedir?


İlk bölümüyle dram yüklü hikayesi ve Kapadokya'nın harika manzarasıyla çok beğenilen Maria ile Mustafa; ilk bölümüyle MasterChef ile reyting yarışına girdi. Bu yarıştan da izleyici kitlesi olan rakibine göre alnı ak çıkan yeni dizi, başarılı bir sonuç elde etti. Peki Maria ile Mustafa erken final yapar mı?



Bu durum önümüzdeki haftalarda ayyuka çıkacaktır. Çünkü dizilerin esas durumu 3-4 bölüm sonra ortaya çıkıyor. Bu nedenle de bir şeyler söylemek için çok erken...



Öte yandan kanallar dizilerin erken final yapıp yapmayacağına ilk 4 bölümden sonra karar veriyor. Yani Maria ile Mustafa için böyle bir durum henüz söz konusu değil. Ancak dizi eleştiriler alır ve reytingleri düşerse tehlike çanları çalmaya başlayacaktır. 



Maria ile Mustafa yeni bölümleriyle her pazar ATV'de...





MARIA İLE MUSTAFA İLK BÖLÜMDE NELER OLDU?



Kolombiyalı bir anne ve Kapadokya'lı bir babanın kızı olan Maria Yıldırım, yıllar sonra doğduğu büyülü topraklara geri döner. Bu yolculuk sırasında yörenin en büyük ailelerinden biri olan Candemir Ailesi'nden Mustafa Candemir'le tanışır. Biri kaderinde ne yazılıysa onu, diğeri ise kendi kaderini kendi yazmaya inanan bu iki genç kısa sürede birbirlerine deliler gibi aşık olurlar. Maria, henüz küçük bir kızken terk ettiği "Güzel Atlar Diyarı"nda hayatının aşkını bulduğunu düşünür. Ama onu çok büyük bir sürpriz beklemektedir. Mustafa Candemir, göründüğü kadar özgür bir adam değildir!