MasterChef  3 Ağustos akşamı yayınlanacak mı? 3 Ağustos Pazartesi MasterChef var mı yok mu? MasterChef 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı?  her yerde aranmaya başladı.

MasterChef  3 Ağustos akşamı yayınlanacak mı? 3 Ağustos Pazartesi MasterChef var mı yok mu? MasterChef 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı?  her yerde aranmaya başladı. TV8 ekranlarında üç sezondur yayınlanan ve jüri koltuğunda Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna'nın üstlendiği MasterChef yeni sezonda tüm heyecanıyla devam ediyor. İlk iki eleme turunun sonlandığı MasterChef'te artık 16 kilik ana kadronun belirleneceği 3. eleme yapılacak. Ancak MasterChef birkaç gündür Kurban Bayramı nedeniyle ekranlara gelmedi. TV8 yayın akışında değişiklik yaptı ve Masterchef yerine bayramda sinema filmleri yayınladı. Peki MasterChef  3 Ağustos var mı yok mu?





MasterChef yeni bölüm ne zaman?



MasterChef Türkiye'de final turu düellosu 14. yeni bölümü ile ekranlara gelecek. TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'nin yeni bölümü 3 Ağustos Pazartesi günü sevenlerinin karşısına çıkacak. MasterChef final düellosunda, en iyi yemeği yapan isimler ilk 16 yarışmacı arasına girecek. Jüri üyeleri yapılan elemelerle asıl yarışmacıları MasterChef yeni bölümde belirleyecek.



Faiz Artışıyla Bankaların Mevduat Faizleri Yükseldi: Yatırımcılar İçin Yeni Fırsatlar! Faiz Artışıyla Bankaların Mevduat Faizleri Yükseldi: Yatırımcılar İçin Yeni Fırsatlar!


MasterChef jüri üyeleri kimler? Adları ne? Kaç yaşındalar



Öte yandan MasterChef'in tatlı sert jüri üyelerinin hayatları da en az yarışmacılar kadar merak ediliyor. Herkes MasterChef jüri üyeleri kimler? Adları ne? Kaç yaşındalar sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar...



Mehmet Yalçınkaya kim? Kaç yaşında



Mehmet Yalçınkaya, 1974 yılında Bolu'nun Yenigüney köyünde dünyaya geldi. Mehmet Yalçınkaya dünyanın farklı yerlerinde Gastronomi ve Mutfak Koordinatörlüğü yaptı. 2004'te İstanbul Yemek Akademisinde insan anatomisi ve sindirim sistemi üzerine eğitim aldı.



Somer Sivrioğlu kimdir? Nerede yaşıyor



MasterChef 2020 jüri koltuğunda oturan Somer Sivrioğlu, 25 Mayıs 1971 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. 1995 yılında akademik kariyer için Avustralya'ya giden Sivrioğlu, master yaparken şeflik kariyerine adım atmıştır. Bir süre restoran zincirlerinde yöneticilik yaptıktan sonra Sydney'de menüsünde pek çok meze ve klasik Türk mutfağına ait lezzet bulunan bir restoran açmıştır.



Danilo Zanna kim? Nereli



talyan Danilo Zanna, 15 Nisan 1982 tarihinde dünyaya geldi. Üç kardeşten en küçüğü olan Danilo Zanna, aile restoranlarında çalışarak şeflik kariyerine başladı.