MasterChef Türkiye'de iki gündür final turu heyecanı yaşanıyor. TV8 ekranlarında yayınlanan yarışmada MasterChef'in ana kadrosundaki 16 kişiden biri olmak için herkes kıyasıya rekbaet ediyor.

MasterChef Türkiye'de iki gündür final turu heyecanı yaşanıyor. TV8 ekranlarında yayınlanan yarışmada MasterChef'in ana kadrosundaki 16 kişiden biri olmak için herkes kıyasıya rekbaet ediyor. 4 Ağustos'ta en iyi yemeğe yapan 6 kişi bir üst tura çıkarak finalist olmak için yarışıyorlar. İlk turda çökertme kebabı yapan yarışmacılardan Özgül, Duygu, Berker, Emel, Sefa, Rezan ikinci tura kaldılar. yaratıcılık turunda şeflerin yumurta verdiği bu altı kişi farklıi teknikleri kullanarak en iyi yumurtayı yapmak için ter döktü. 



Yani yumurta ana ürün olacak şekilde en iyi yemeği yapan isim MasterChef Türkiye'nin 16 yarışmacısı arasına girecek. Peki 4 Ağustos MasterChef kim kazandı? İkinci finalist kim oldu?



MasterChef'te bugün ilk turda en iyi Çökertme kebabı yapan Özgül, Sefa, Berker, Duygu, Esra ve Rezzan oldu. Bu 6 isim arasından en iyi tarifi çıkaran isim ise MasterChef Türkiye'nin ikinci finalisti olacak.

Faiz Artışıyla Bankaların Mevduat Faizleri Yükseldi: Yatırımcılar İçin Yeni Fırsatlar! Faiz Artışıyla Bankaların Mevduat Faizleri Yükseldi: Yatırımcılar İçin Yeni Fırsatlar!




MasterChef 4 Ağustos kim kazandı? 2. finalist kim oldu?



MasterChef 4 Ağustos yayınlanan yeni bölümde finalist kim oldu henüz belli olmadı. Ancak son ikiye Duygu ve Özgül kaldı. Yani bu iki yarışmacıdan biri önlüğü alıp kalan yarışları yukarıdan izleyecek.



Öte yandan MasterChef final turunda önlüğü ilk alan isim Serhat olmuştu. Başarıl bir talaş böreği yapan Serhat, ikinci turda da kayısıyı en yaratıcı şekilde kullanarak MasterChef 2020'nin ilk finalisti olmaya başardı.