TV8 ekranlarının sevilen yemek yarışması MasterChef tüm hızıyla ekranlara gelmeye devam ediyor. 7 Eylül Pazartesi günü dördüncü haftaya girilecek olan yarışmaya hangi yarışmacı geri dönecek çok merak edildi.

TV8 ekranlarının sevilen yemek yarışması MasterChef tüm hızıyla ekranlara gelmeye devam ediyor. 7 Eylül Pazartesi günü dördüncü haftaya girilecek olan yarışmaya hangi yarışmacı geri dönecek çok merak edildi. Sosyal medyada da konuyla ilgili tahminler gelmeye başlarken herkes Arem adını verdi. Peki MasterChef Arem geri mi dönüyor? Arem Yüce kimdir? Nereli? İşte detaylar...



MasterChef'te henüz ilk haftalar olduğu için eşit sayının korunması açısından her elemenin ardından ilk turlarda başarılı olan isimler yarışmaya geri dönüyor. İlk olarak Sefa'nın geri geldiği yarışmaya son olarak Berker geri döndü. 6 Eylül Pazar günü de Gülşah'ın veda ettiği MasterChef'e pazartesi kim geri gelecek çok merak edildi. Sosyal medyada konuyla ilgili tahminler yapılırken en çok adı geçen isim Arem oldu. Haliyle 7 Eylül MasterChef Arem geri mi dönüyor? merak edildi.



MasterChef 7 Eylül Arem geri mi dönüyor?

Ziraat Bankası ve 2 Dev Bankadan Ramazan Bayramı Öncesi Para İadesi Başladı! Bankalardan Nakit İade Nasıl Alınır? Ziraat Bankası ve 2 Dev Bankadan Ramazan Bayramı Öncesi Para İadesi Başladı! Bankalardan Nakit İade Nasıl Alınır?


TV8'de yayınlanan Masterchef 7 Eylül tanıtımda görüldüğü üzere Arem Yüce yarışmaya geri döndü. Son 16'ya seçilen ikinci ekip arasında yer alan Arem, ne yazık ki Adana kebabı düzgün yapamamış ve önlüğü Gülşah'a kaptırmıştı. 



Böylece geri dönen isimlerden üçüncü kişi Arem oldu.



MasterChef Arem Yüce kimdir? Memleketi neresi



MasterChef 2020 yarışmacıları arasında yer alan Arem Yüce 22 yaşında. Yarışmaya Diyarbakır’dan katılan Arem işletmeci. Yemek yapmayı çok sevdiğini söyleyen yarışmacı ilk elemede, ‘Kuzuların Sessizliği’ ismini koyduğu yemeğini yapmıştı. Arem Yüce, üçlü düelloda Yakup ve Batuhan ile yarışmış ve birinci olmuştu.