MasterChef Arem elendi! TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef programında bu hafta elenen isim belli oldu. 13 Eylül 2020 TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef programı veda eden isim Arem oldu.

MasterChef Arem elendi! TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef programında bu hafta elenen isim belli oldu. 13 Eylül 2020 TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef programı veda eden isim Arem oldu. Arem Yücü elendi.



13 Eylül MasterChef Arem veda etti!



TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef programına veda eden isim Arem oldu! TV8 ekranlarında yayınlanan ve pazar günleri eleme gecesi olan MasterChef veda eden isim Arem oldu. 

29 Mart'tan İtibaren Yeni Ürünler Raflarda: BİM Aktüel Kataloğu İncelemesi 29 Mart'tan İtibaren Yeni Ürünler Raflarda: BİM Aktüel Kataloğu İncelemesi


Masterchef Arem yüce kimdir? Kaç yaşında



Masterchef finalistlerinden biri olmayı başaran Arem Yüce, 22 yaşında ve işletmeci. Sınırları zorlamayı çok seven bir yapısı var. Kalıplara bağlı kalmaktan yana değil. @yuce.arem Instagram hesabıdır. Aslen Diyarbakırlıdır. Yemeğe sevgisini kattığı hareketle çok konuşuldu.