TV8'in sevilen yemek yarışması MasterChef bu akşam yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Haftanın 3.

TV8'in sevilen yemek yarışması MasterChef bu akşam yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Haftanın 3. takım oyununun oynandığı MasterChef'te kırmız ve mavi takım Silivri'de yemek yaptı. Silivri'ye özgü lezzetlerle istenilen menüyü hazırlayan takımlarda kazanan kim olacak çok merak edildi. Sonuçların açıklandığı anda mavi takım kaptanı Esra'nın fenalaşması  ise herkesi şaşırttı. İzleyiciler MasterChef Esra'ya ne oldu? Sağlık durumu nasıl? MasterChef  Esra bayıldı mı merak etti. İşte Esra'nın sağlık durumu...



MasterChef 12 Eylül akşamı 52. bölümüyle ekranlara geldi. Haftanın üçüncü takım oyununun oynandığı yeni bölümde mavi ve kırmızı takım Silivri'ye özgü lezzetleri en iyi şekilde yapamaya çalıştı. Sonuçların açıklandığı anlarda ise Esra, ayakta duruyordu. Yanındaki Furkan'a 'bana biraz daha yaklaşsana' dedi. Ardından sandalyeye oturan Esra biraz daha kötü oldu. Bu durumu fark eden Mehmet Şef ise Esra'ya "Esra iyi misin?" diye sordu. Hal böyle olunca MasterChef Esra'ya ne oldu? Bayıldı mı çok merak edildi.

Türkiye'de Vadeli Mevduat Faiz Oranları Yükselişte: Yatırımcılar İçin Fırsat Zamanı Türkiye'de Vadeli Mevduat Faiz Oranları Yükselişte: Yatırımcılar İçin Fırsat Zamanı


12 Eylül MasterChef Esra'ya ne oldu?



Bu konuyla ilgili henüz bir şey bilmiyoruz. Ancak tahminlerimize göre iki oyunu kaybeden Esra sonuçlar açıklanırken heyecanlandı. Bu nedenle de tansiyonu düştü. Yani Esra'nın ciddi bir durumu yok. Anladığımız kadarıyla tansiyonu düştü ve fenalaştı. 



MasterChef 12 Eylül 2020 takım oyununu kim kazandı?



İlk iki takım oyununu mavi takım kaybetti. Potanın ilk dörtlüsü mavi takımdan çıktı. Ayyüce, Ebru, Furkan ve Duygu potadaki yerini aldık. Ancak 12 Eylül Cumartesi oynanan takım oyununu mavi takım kazandı. Yani kırmızı takım potaya gitti. Böylece Esra ve takımı üç oyundan birini kazanmış oldu.