TV8'in çok sevilen yemek yarışması MasterChef final turuyla izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. MasterChef'in 16 kişilik ana kadrosunda olmak için ter döken yarışmacılar üzerlerinde adlarının yazdığı önlüğü almak için ellerinden gelen her şeyi yapıy

İş Bankası'ndan Ramazan Bayramı Öncesi Müjde: Faizsiz Kredi Fırsatı Son 3 Gün! İş Bankası'ndan Ramazan Bayramı Öncesi Müjde: Faizsiz Kredi Fırsatı Son 3 Gün!

TV8'in çok sevilen yemek yarışması MasterChef final turuyla izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. MasterChef'in 16 kişilik ana kadrosunda olmak için ter döken yarışmacılar üzerlerinde adlarının yazdığı önlüğü almak için ellerinden gelen her şeyi yapıyor. 5 Ağustos Çarşamba akşamı da ilk turda tart yapan yarışmacılardan Furkan, stüdyodan kovuldu. Hal böyle olunca MasterChef Furkan kimdir? Ne yaptı? Mehmet Şef neden kovdu her yerde aranmaya başlandı. İşte detaylar...



MasterChef 5 Ağustos günü yeni bölümüyle ekranlara geldi. İlk iki turda Serhat ve Duygu'nun ana kadroya kaldığı yarışmada; diğerleri önlüğü almak için tart yaptı. Verilen sürede en iyi tartı almak ve ikinci tura geçmek için mücadele eden yarışmacılardan Furkan, şeflerle sıkıntı yaşadı. Furkan'ın sözlerine sinirlenen Mehmet Şef, Furkan'ı stüdyodan kovdu. Peki MasterChef Furkan kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Şef Furkan'ı neden kovdu?



MasterChef Furkan kimdir? Ne iş yapıyor



MasterChef yarışmacısı Furkan Yalçın 20 yaşında. Pastacılık yapan Yalçın, 6 senedir bu mesleği yaptığını aktardı ve okulda bu konuda eğitimi aldığını söyledi.





MasterChef 5 Ağustos Mehmet Şef Furkan'ı neden kovdu?



5 Ağustos MasterChef'de yarışmacılar ilk etapta tart yaptı. Ancak Furkan tartını zamanında fırına vermediği için çiğ kaldı. Tadım yapmaya gelen şeflerden Mehmet Yalçınkaya tartın neden çiğ olduğunu sordu. Furkan da sıkıntının kendinden değil ekipmandan kaynaklandığını söyledi. Buna çok kızan Mehmet Şef ise "Burda kimse sıkıntı yaşamıyor ekipman konusunda bir tek sana mı denk geldi" dedi. Ardından Furkan'ı stüdyodan kovdu.