Sevilen yemek yarışması MasterChef 8 Eylül Salı akşamı 49. bölümüyle ekranlara geldi.

Sevilen yemek yarışması MasterChef 8 Eylül Salı akşamı 49. bölümüyle ekranlara geldi. Arem'in kırmızı takım kaptanlığı, Esra'nın ise mavi takım kaptanlığı yaptığı Masterchef'te esnaf lokantası yemekleri yapıldı. Ürünlerini iki takım da eksiksiz çıkarırken, kazanan 5-4 skorla Kırmızı takım oldu. Dokunulmazlık oyunu oynayan mavi takım ise  Somer Şef'in yaptığı ördekli gözlemeyi en iyi şekilde yapmaya çalıştı. Ancak yarışmacılar bir hayli zorlanırken; Duygu ve Ayyüce tabağını çıkaramadı. Tabağından çok memnun olmasa da jüri karşısına götüren Furkan ise neye uğradığını şaşırdı.



Furkan'ın tabağını gören Mehmet Şef küplere bindi ve Furkan'a "Niye bunu böyle getirdin?" diyerek bağırdı. Ardından şefe saygısı olmasa bu tabağa tatmayacağını söyleyen Mehmet şef dönüp yerine gitti. Kendini açıklamaya çalışan Furkan ise sesi tityerek, gözyaşlarına boğuldu. Hal böyle olunca MasterChef Furkan kovuldu mu? aranmaya başladı.



MasterChef Furkan kovuldu mu?



Hayır. MasterChef 8 Eylül akşamında Mehmet Şef'le gerginlik yaşayan Furkan, gözyaşlarına boğulunca stüdyo dışına çıkmak istedi. Ancak Furkan'ın yaşadıkları sosyal medyada da gündem oldu. İzleyicilerin bir çoğu Furkan'a üzüldü ve ona destek mesajları yağdırdı. 



MasterChef Furkan Yalçın kimdir? Kaç yaşında



Furkan Yalçın 1,75 boyunda 70 kilo. 20 yaşında olan Furkan Yalçın, Masterchef yarışmacısına pastacılık mesleğini yaptığı için katıldı. Pastacılık sektöründe 6 senedir var olan Furkan Yalçın bu mesleğin okulunu okuduğunu da belirtmekte. Kendini geliştirmekten mutlu olan ve yeni bilgiler öğrenmeye açık olan Furkan Yalçın, geçen sene katıldığı MasterChef Türkiye yarışmasından ilk turda elenmiştir. Furkan, yarışmanın ikinci turuna Mehmet Şef ve Somer Şefin oylarıyla çıktı. Sevgilisi yok.

İş Bankası TC Kimlik Numarası İle Vatandaşlara Promosyon Veriyor! İş Bankası TC Kimlik Numarası İle Vatandaşlara Promosyon Veriyor!


Sinirlendiğinde kendine hakim olamadığını söyleyen Furkan, bunu törpülemesi gerektiğini de dile getirdi. Furkan Yalçın, üçlü düello turunda Aykan Akçay ve Oktay Uğur ile eşleşti. Peru mutfağından Ceviche yemeği ile yarışan üç isim arasından Furkan Yalçın, final turuna çıkan isim oldu.