Son dönemlere damga vurmuş ve adından sıklıkla söz ettiren MasterChef Tv8 ekranlarının vazgeçilmez programları arasında yer alıyor. Her gün milyonlarca kişiyi ekran başına kilitleyen başarılı yapım MasterChef, yeni dijital platform Exxen içerisinde yer a

Ziraat Bankası Emekli Maaşlarını Kendi Bankasından Alanlara 100.000 TL Net Ödeme Yapacağını Duyurdu! Ziraat Bankası Emekli Maaşlarını Kendi Bankasından Alanlara 100.000 TL Net Ödeme Yapacağını Duyurdu!
Son dönemlere damga vurmuş ve adından sıklıkla söz ettiren MasterChef Tv8 ekranlarının vazgeçilmez programları arasında yer alıyor. Her gün milyonlarca kişiyi ekran başına kilitleyen başarılı yapım MasterChef, yeni dijital platform Exxen içerisinde yer alacak. Konsept farklılığı olarak ise yarışmacılar bu kez çocuklardan meydana gelecek.

Acun Ilıcalı’nın sahip olduğu yeni dijital platform Exxen 1 Ocak 2021 tarihi ile yayın hayatına başlayacak. Tv8 ekranlarının sevilen yarışması MasterChef de platform içerisinde yer alacak. Televizyon ekranlarındakinden farklı olarak ise yarışmada bu kez çocuklar yer alacak. Farklı tarzda programlar ve diziler Exxen platformu içerisinde kendisine yer bulacak. Birçok ünlü ve başarılı isim platform içerisinde farklı programlarda ve dizilerde kendilerini gösterme şansı bulacak. Toplumun her kesimine farklı şekillerde hitap etmeyi planlayan Exxen, çocukları da bu konu unutmamıştır. Hem keyifli hem de rekabet ortamının bulunduğu yarışmada çocuklar ünlü şeflerin karşısına geçerek mutfaktaki marifetlerini göstermek için çabalayacaklar.

2020’nin son günlerine girilirken MasterChef de final yolculuğunda bulunuyor. Ünlü şefler Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu karşısında bir sene boyunca yemekler yapan yarışmacılar için son mücadeleler ekranlarda gösteriliyor. Yıl içerisinde birçok başarılı yemek yapan ve kaliteli duruşları ile finale kadar yükselmeyi başaran yarışmacılar MasterChef olabilmek için mutfağa geçiyor. Exxen platformunda da bu kez çocukların yemeklerinin tadına bakacak olan ve eğitimler verecek olan ünlü şefler bir sene boyunca eleme yaparak MasterChef Junior belirleyecek.

MasterChef Junior, Exxen yayın hayatının başlamasının ardından izleyicilere sunulacak. Program ile ilgili çalışmalar hala daha sürerken, program ile ilgili bilgiler de sosyal medyada konuşulmaya başladı. Birçok kişi MasterChef Junior yarışmacıları hakkında araştırma yaparken programın başlaması için de geri sayıma geçti. MasterChef Junior yarışmacısı olabilmek için başvuru formu doldurmak gerekiyor. Yarışmacı alımları hala daha devam ediyor.

MasterChef Junior Yarışmacıları Kimler?


Türkiye’de ilk defa düzenlenecek olan MasterChef Junior yarışması yurtdışında büyük ses getirmişti. Yayınlandığı ülkelerde büyük beğeni ve başarı kazanan program bu kez ülkemizde Exxen aracılığıyla yayınlanacak. Yarışmanın düzenleneceğine dair bilgilerin yayılması ile ilgili konuşmalar duyuldukça insanlar MasterChef Junior yarışmacıları kimler sorusunu da merak etmeye başladı. 1 Ocak 2021 tarihinde yayın hayatına girecek olan Exxen platformunda yayınlanacak olan yarışma için başvuru süreçleri hala başlıyor. Başvurular sonlandıktan hemen sonra gerekli görüşmeler ve mülakatlar sağlanacak. Şeflerden yarışmaya katılabilmeleri adına olumlu bir dönüş alan çocuklar ise yarışma içerisinde yer alabilecek.

MasterChef Tv8 ekranlarında uzun süredir başarılı bir ivme elde ederken, yurtdışında büyük beğeni almış olan MasterChef Junior Exxen aracılığıyla artık ülkemizde de yer alacak. Çocukların uzun bir maratondan geçeceği yarışmada hem yaptıkları yemekler ile hem de duruşları ile birlikte ön plana çıkması bekleniyor. Ünlü şefler için farklı bir deneyim olacağı yarışma başvurular sonlandıktan ve seçim aşamaları tamamlandıktan sonra başlayacak.

MasterChef Junior Başvuru Nasıl Yapılır?


Exxen ekranlarında yer alacak olan MasterChef Junior için yarışmacı alımları sürmeye devam ediyor. Birçok kişi yarışmaya nasıl başvuru yapılacağı hakkında araştırma yapıyor.

MasterChef Junior için gerekli olan bilgiler ve istenen açıklamalar ise şu şekilde yer alıyor.

  • Ne sıklıkla yemek yapar?

  • En sevdiği yemek nedir?

  • Çocuğunuz bir mutfak okuluna veya yemek programına katıldı mı?

  • Yemek yapma dersleri aldı mı?

  • Yemek yaparken en çok kimden etkilenir ve neden?

  • Mutfaktaki güçlü yönleri nedir?

  • Mutfaktaki zayıf yönleri nedir?


Gibi sorular başvuru aşamasında talep ediliyor. Başvuru formunu doldurarak yarışmaya başvurmak mümkündür.