TV8'in en çok izlenen yarışma programlarından biri olan Masterchef Türkiye yeni sezonuyla bomba gibi geri dönüyor. Uzun bir arada sonra izleyici karşısına çıkan yarışmada birbirinden yetenekli aşçı adayları Türkiye'nin Masterchef'i olmak için kıyasıya re

Rick and Morty’nin Yaratıcısı Justin Roiland Hakkındaki Suçlamalar Düştü Rick and Morty’nin Yaratıcısı Justin Roiland Hakkındaki Suçlamalar Düştü

TV8'in en çok izlenen yarışma programlarından biri olan Masterchef Türkiye yeni sezonuyla bomba gibi geri dönüyor. Uzun bir arada sonra izleyici karşısına çıkan yarışmada birbirinden yetenekli aşçı adayları Türkiye'nin Masterchef'i olmak için kıyasıya rekabet edecek. Rekabetin de had safhada olduğu yarışmada jüri üyeleri de çok dikkat çekiyor. En az yarışmacılar kadar merak edilen jüri üyelerinin biyografisi de her yerde araştırılıyor. İşte bu üç jüri üyesinin en tatlı sert üyesi Somer Sivrioğlu da çok merak ediliyor. 





Somer Sivrioğlu kimdir?



1971 İstanbul doğumlu olan Somer Sivrioğlu eğitimini Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Bölümü'nde tamamladıktan sonra 25 yaşında yüksek lisans yapmak için Avustralya’ya gitmiştir. Uzun yıllar Türkiye'de annesiyle birlikte çalışan ünlü şef, Sdney'de çalıştığı restaronlarda birçok şey öğrenmiştir. Sonrasında Avustralya'da Efendy isimli bir restoran açan Sivrioğlu, Türk lezzetlerine menüsünde yer veriyor. 



Masterchef için Türkiye'ye geri dönen ünlü şef, yemek konusundaki engin bilgilerini yarışmacılara aktarıyor. Somer Sivrioğlu'nun Aslı Sencer ile evliliğinden bir oğlu bir kızı var.