Her akşam TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye, hız kesmeden finale doğru gidiyor. MasterChef Türkiye'nin finalistleri de belli olmaya başladı.

Resmi Gazetede Açıklanan Emeklilere Özel Haber! Emekliye Borçlarını Kapatmak İçin Destek Verilecek Resmi Gazetede Açıklanan Emeklilere Özel Haber! Emekliye Borçlarını Kapatmak İçin Destek Verilecek
Her akşam TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye, hız kesmeden finale doğru gidiyor. MasterChef Türkiye'nin finalistleri de belli olmaya başladı. Soner Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüri üyesi olduğu program da heyecan hat safada. Yarışmacılar bir bir elenir ve final kadrosu belli olurken izleyenler de heyecanla MasterChef büyük final gününü bekliyor. MasterChef Türkiye'de finale kalan son 4 isim kıyasıya bir rekabet ile yarışmaya ve mutfaktaki hünerlerini göstermeye devam ediyor. MasterChef'te finale Özgül, Serhat, Emir ve Barbaros geldi. MasterChef Türkiye son bölümde Özgül ve Serhat arasında yaşanan elem düellosunu Serhat kazandı. Serhat'ın eleme düellosunda kazanması üzerine Özgül, Emir ve Barbaros bu hafta eleme potasında olacak. Böylece MasterChef Türkiye 2020'nin ilk finalisti Serhat olarak belirlendi. Bakalım hangi isimler finale gidebilecekler ? Peki, MasterChef Türkiye büyük final ne zaman ? MasterChef Türkiye 2020 şampiyonu ne zaman açıklanacak ?



Adım adım finale doğru giden MasterChef Türkiye son bölümde Özgül ve Serhat arasında yaşanan eleme oyununu Serhat kazandı. Serhat yaptığı yemekler ile jüri üyelerini etkilemeyi ve finale gitmeye hak kazandı. Öte yandan Serhat'ın eleme düellosunda mağlup ettiği Özgül ise eleme potasına adını yazdırdı. MasterChef Türkiye finale doğru giderken, eleme potasında Emir, Barbaros ve Özgül'ün isimleri yer aldı. MasterChef Türkiye sezon sonu geldi. MasterChef Türkiye ne zaman final yapacak ?

MasterChef final tarihi ne zaman ?

Barbaros, Emir, Özgül ve Serhat'ın final için kıyasıya mücadelesi devam ediyor. MasterChef Türkiye adım adım finale gidiyor. Finale giderken kimlerin finale gideceği, final bölümünün ne zamna olacağı da merak konusu oldu. MasterChef Türkiye eleme potasında bu hafta birbirinden başarılı 3 isim yer alıyor. Emir, Barbaros ve Özgün bu hafta eleme potasında adı yazan yarışmalar oldu. Serhat ise Özgül ile yaptığı eleme düellosundan galip gelerek finale gitmeye garantiledi. Finale adını yazdıran Serhat'ın final rakipleri kim olacak heyecanla bekleniyor. MasterChef Türkiye yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

MasterChef Türkiye finalist kim olacak ?

Barbaros, Emir, Özgül ve Serhat finale kalmak için büyük bir mücadele veriyor. Bu mücadeleden Serhat başarı ile çıkan ilk isim oldu. Serhat geçtiğimiz bölümde Özgül ile yaptığı final düellosundan galip çıktı. Serhat eleme düellosunda galip gelerek adını finale yazdırdı. Finale emin adımlarla giden Serhat'ın final rakipleri kim olacak merakla bekleniyor. Bu hafta eleme potasında adını yazdıran 3 isim var. Barbaros, Emir ve Özgül elenmemek ve finale kalmak için mücadele edecekler. Türkiye'nin usta şefi olmak isteyen bu dört isim oldukça hırslı. MasterChef Türkiye 2020 şampiyonu kim olacak heyecanla bekleniyor.

MasterChef final bölümü ne zaman ?

MasterChef final bölümü ne zaman yayınlanacak, MasterChef büyük final ne zaman soruları programın izleyenleri tarafından oldukça araştırılmaya başlandı. MasterChef Türkiye büyük finalin tarihi belli oldu. MasterChef Türkiye 2020 final bölümü 10 Ocak Pazar 2021'de TV8 ekranlarında olacak.