Masum dizisi Aham ve Gopi'nin çocukları olacak mı? Adları ne çok merak edildi. Kanal 7 ekranlarında yaklaşık dört aydır ekranlara gelen günlük dizi Masum başarılı bir şekilde ilerlemeye devam ediyor.

Masum dizisi Aham ve Gopi'nin çocukları olacak mı? Adları ne çok merak edildi. Kanal 7 ekranlarında yaklaşık dört aydır ekranlara gelen günlük dizi Masum başarılı bir şekilde ilerlemeye devam ediyor. Reytingleri oldukça yüksek olan hatta haftalık dizilerle rekabet eden Masum, Aham ile Gopi'nin aşklarını konu alıyor. 

Garanti Bankası EMEKLİLERE 70.000 TL Ödeme Yapacak Garanti Bankası EMEKLİLERE 70.000 TL Ödeme Yapacak


Evlilikleri olay olan Aham ve Gopi aslında istemeyerek evlendiler. Hatta Kokila, gelini Gopi’yi bir eşya gibi aldı. Öte yandan Aham ise Gopi'nin yüzüne Anita’ya aşık olduğunu söylemişti. Bu eziyetleri içine atarak yaşayan Gopi'nin gözyaşları ise izleyenlerin içine işledi. Ancak ilerleyen bölümlerde Aham ile Gopi arasında duygusal bir yakınlaşma başlayacak. Hal böyle olunca ikisinin çocuğu olacak mı? her yerde aranmaya başladı.





Aham ve Gopi'nin çocukları olacak mı?



Evet, Masum dizisinin ilerleyen bölümlerinde Aham ile Gopi’nin üç çocuğu olacak. İkisi kız biri erkek olmak üzere üç evlat sahibi olacak. Masum dizisinde de Kördüğüm de olduğu gibi konu ilerledikçe bu çocukların hayat hikayeleri de izleyicilere sunulacak.



Aham ve Gopi'nin çocuklarının adları Meera Modi (kızı), Vidya Modi (kızı) ve Ramakant Modi olacak. Dizinin ilerleyen sezonlarında Aham ve Gopi yaşlanarak dizide kalacak olsa da esas hikaye çocuklarının üzerinden dönecek. 



Masum dizisinin konusu ne?



Birbirlerinden tamamen zıt olan iki kuzen Gopi ve Rashi’nin hikayesinin anlatıldığı Masum saflığı, sevgiyi ve gerçek aşkı izleyicisine hissettirecek. Gopi’nin ailesi ölünce dayısı onu evlatlık alır ve onu öz çocuklarından ayırmaz. Gopi, sevecen kalbiyle herkesin dikkatini çeker. Okuma yazması olmayan Gopi, iyiliğin ve sevginin tüm engelleri aşacağını düşünür. Öte yandan Rashi ise annesi Urmila gibi çok akıllı ve açgözlüdür. Hikaye, Kokila Modi’nin oğlu Aham için mükemmel bir gelin arayışı ile başlar. Kokila Gopi’yi gelini olarak seçer. Aham, Gopi’nin okuma yazma bilmediğinden habersiz bu evliliği kabul eder. Gopi ile başlayan bu serüven Rashi için de bambaşka sürprizlere gebedir.