TRT 1 ekranların sevilen dizisi Masumlar Apartmanı yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Masumlar Apartmanı 10.

TRT 1 ekranların sevilen dizisi Masumlar Apartmanı yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Masumlar Apartmanı 10. bölüm fragmanı çıktı mı? 17 Kasım 2020 Salı günü yayınlanacak Masumlar Apartmanı yeni bölüm fragmanı merak ediliyor. Masumlar Apartmanı 10. bölüm fragmanı 17 Kasım 2020 Salı günü TRT 1 ekranlarında yayınlanacak. İşte o tanıtım!

Masumlar Apartmanı 10. bölüm fragmanı izle!

Ekranların sevilen dizisi Masumlar Apartmanı 10. bölüm fragmanı merak ediliyor. 17 Kasım salı akşamı yayınlanacak Masumlar Apartmanı yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Masumlar Apartmanı 10. bölüm fragmanı izle sizlerle.

Han herşeyi itiraf edecek!

Masumlar Apartmanı 10. bölümde Han herşeyi itiraf edecek. Özellikle İnci'nin üzülmemesi için bir çok şey anlatmayan Han, İnci'ye hayatını anlatmıyor ancak diğer çocuğa yaptığı ve kafasına su tabancısı dayadığını Esra'ya anlattı. Uygar için daha büyük intikam İnci'den gelecek.

Esra ön ayak olacak!

Esra, İnci'nin herşeyi öğrenmesi için her yolu deneyecek. Tüm bu olanların karşısında Esra'ya sinir olan Han gerçek yüzü Masumlar Apartmanı 10. bölümde ekrana gelecek.

Safiye bildiğiniz gibi!

Masumlar Apartmanı 10. bölümde aşka yenik düşek kardeşine karşı Safiye, ailesine uygun bir kişi olarak göreceği kardeşinin aşkı hakkında neler yapacak merak ediliyor.

Masumlar Apartmanı 10. Bölüm fragmanı

TRT 1’in fenomen dizisi Masumlar Apartmanı yeni bölümleriyle nefes kesmeye devam ediyor. Merakla beklenen Masumlar Apartmanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı. Peki, Masumlar Apartmanı 10. Bölüm fragmanında neler yaşandı? İnci, Han’ı terk edecek mi? Safiye’yi bekleyen sürpriz nedir? Gülben, Esat’tan vazgeçecek mi? İşte detaylar…

17 Kasım 2020 Salı Masumlar Apartmanı son bölüm fragmanı!

Ekrana geldiği ilk bölümden itibaren dikkat çeken Masumlar Apartmanı dizisinde heyecan ve gerilim bir arada sunulmaya devam ediyor. Salı akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen dizi, rakiplerine reyting oranları ile fark atmayı başarıyor. Gerçek bir hayat hikayesinin senaryo haline dönüşmüş şekli ekrana yansıtılıyor. Çocukluk travmalarının insan hayatı üzerindeki etkileri başarılı bir şekilde işleniyor. Aile bağları, aşk, ihanet ve kader motifi temalarının ele alındığı dizi güçlü oyuncu kadrosuyla da göz dolduruyor.

Heyecanın bir an olsun azalmadığı Masumlar Apartmanı 10. Bölüm fragmanı ile seyirci karşısındaki yerini aldı. Safiye, Gülben’i kontrol altında tutmak için daha sert davranmaya karar vermiştir. Gülben’deki değişikliğin başında beri farkında olan Safiye, ona eziyet etmeye devam eder. Gülben, Safiye’nin tüm çabalarına rağmen kalbinde yeşeren umuda tutunmayı sürdürür. Esat ile yaşadığı aşk Gülben’in değişmesini sağlamıştır. Eskiye nazaran sesi daha gür çıkmaya başlar.

Han, evdeki durumu kontrol altına alabilmek için yoğun bir çaba harcamaktadır. İnci’ye tüm kalbini ve sırlarını açan Han, savunmasız bir pozisyonda olduğunun farkındadır. Lakin, sevdiği kadınla arasında hiç kimsenin girmesini istememektedir. Safiye’yi kontrol altında tutmaya çalışan Han, İnci’nin ataklarına da karşılık vermeye çalışır. İnci, tedavi görmesi için Han’a baskı uygulamaya başlamıştır. Çocukken yaşadığı travmaların etkisinden kurtulamayan Safiye yeni bir kriz geçirmektedir. Temizlik hastalığının boyutları giderek artmaya başlar. İnci’ye duyduğu düşmanlığı evi temizleyerek çıkarmaya çalışır. İnci, yardım elini Safiye’ye uzatmak için hamle yapar.

Masumlar Apartmanı son bölüm fragmanı!