TRT'nin reyting rekortmeni dizisi Masumlar Apartmanı'na bomba transfer gerçekleşti. Her Salı reyting rekorları kıran diziye sürpriz karakter bomba oyuncu ile dahil oluyor.

Garanti BBVA ve 2 Bankadan Açıklandı! TC Kimlik İle Başvuru Yapanlara 50.000 TL Ödeme Veriliyor! Garanti BBVA ve 2 Bankadan Açıklandı! TC Kimlik İle Başvuru Yapanlara 50.000 TL Ödeme Veriliyor!
TRT'nin reyting rekortmeni dizisi Masumlar Apartmanı'na bomba transfer gerçekleşti. Her Salı reyting rekorları kıran diziye sürpriz karakter bomba oyuncu ile dahil oluyor. Safiye'nin annesi Hasibe'nin hayatı ekranlara gelecek. Hasibe'nin annesini kim oynayacak! Bomba isim! Masumlar Apartmanı Meryem kim? Serpil Gül kimdir?

Salı akşamları reyting rekorları kıran Masumlar Apartmanı dizisine bomba isim geliyor. Masumlar Apartmanı dizisinde bu sefer Hasibe'nin psikolojisine neden olan kişi seyirci ile tanışacak. Safiye'nin anneannesi rolü ile diziye sürpriz isim dahil oluyor.

Ezgi Mola'nın canlandırdığı Safiye karakteri ile adından söz ettiren Masumlar Apartmanı dizisine Hasibe'nin annesi dahil oluyor. Diziden Naci Hoca'nın çıkmasının ardından diziye yeni bir isim dahil oluyor.

Dizide Safiye'ye çektiren annesi Hasibe'nin de neden bu durumda olduğu seyirciye gösterilecek. Diziye ilerleyen bölümlerde Safiye'nin anneannesi Meryem karakteri dahil olacak.

Sezonun en çok konuşan dizisi olan Masumlar Apartmanı dizisine Meryem karakteri ile Serpil Gür katılıyor.  Dizide bu sefer Safiye'nin annesi Hasibe'nin annesi Meryem'i izleyeceğiz. Dizide seyirciler bu sefer Hasibe ile annesi Meryem'in annesinin ilişkisine şahit olacak.

Dizide Meryem rolüne Serpil Gül hayat verecek. Peki Serpil Gür kimdir?

Serpil Gül kimdir?

1962 yılında Ankara’da doğmuştur. Ankara Üniversitesi Dil tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur.

Rol Aldığı Yapımlar

Kırık Kanatlar
Böyle Bitmesin
Benim İçin Üzülme
Ölene Kadar
Bir Umut Yeter