TRT 1 ekranların sevilen dizisi Masumlar Apartmanı İnci karakterini canlandıran Farah Zeynep Abdullah yine yaşadığı aşkla gündemde. Farah Zeynep Abdullah, yine Bahar Şahin'in sevgilisini kaptı.

Ziraat Bankası bugünden sonra ödeme yapacak! 50.000 TL'ye kadar hemen başvuru yapılacak! Ziraat Bankası bugünden sonra ödeme yapacak! 50.000 TL'ye kadar hemen başvuru yapılacak!
TRT 1 ekranların sevilen dizisi Masumlar Apartmanı İnci karakterini canlandıran Farah Zeynep Abdullah yine yaşadığı aşkla gündemde. Farah Zeynep Abdullah, yine Bahar Şahin'in sevgilisini kaptı. Daha önce Reynmen'i Bahar Şahin'in elinden alan Farah Zeynep Abdullah yine Bahar Şahin'in sevgilisini elinden aldı.

Çok güzel Hareketler Cenan'ı Farah Zeynep Abdullah'la aşk yaşıyor!

Çok güzel Hareketler programında alt yapının yıldız ismi Cenan Adıgüzel, yine televizyondan aşkını buldu. Bahar Şahin'le bir küsüp bir barışan, Bahar Şahin aldatmasını bile kabul eden Cenan Adıgüzel, Bahar Şahin'i unuttu. Cenan Adıgüzel, Şu sıralar Masumlar Apartmanı dizisinde İnci karakterini canlandıran Farah Zeynep Abdullah ile aşk yaşıyor.

"Ben hep televizyonda buluyorum"



Cenan Adıgüzel, Farah Zeynep Abdullah'ı son bölümde Çok Güzel Hareketlerde açıkladı. Ben ne yapsam ne etsem hep sevgililerimi televizyondan buluyorum dizi oyuncusu oluyor demesi üzerine yeni aşkı merak ediliyor. Cenan Adıgüzel Farah Zeynep Abdullah ile aşk yaşıyor.

Her gün beraberler!

Farah Zeynep Abdullah'ın Bahar Şahin'den yeni ayrılan Cenan Adıgüzel ile birlikte olduğu ve sürekli beraber oldukları açıklandı.

Bahar Şahin ağlıyor!



Haberi duyar duymaz Bahar Şahin'in sinir krizi geçirdiği ve çok üzüldüğü, Cenan Adıgüzel'i hemen takipten çıkarttığı öğrenildi. Bahar Şahin'in yeni dizi setine de bir gün ara verdiğini ve üzgünlüğünü geçirdiğini aktarıldı.

Farah Bahar'ın eskileriyle!



Farah Zeynep Abdullah ve Bahar şahin arasında ilk aşk bu da değil. Daha önce Reynmen'le aşk yaşayan Bahar Şahin sevgilisinden ayrılıp ayrılmaz soluğu Farah Zeynep Abdullah ile almıştı. Yine Cenan Adıgüzel, Bahar Şahin'den ayrılır ayrılmaz soluğu Farah Zeynep Abdullah'ın yanında aldı.

Masumlar Apartmanı İnci'si yaşadığı aşklarla gündemde!



Adı en son Murat Boz'la anılan Farah Zeynep Abdullah, yaşadığı aşklarla gündemde. Eser Yenenler'le başlayan aşk üçgeninde yakın arkadaşta dinlemiyor. Eser Yenenler'in yakın arkadaşı Doğu Demirkol'la aşk yaşayan Farah Zeynep Abdullah, Reynmen, Ahmet Rıfat Şungar, Eser Yenenler, Doğu Demirkol ve Cenan Adıgüzel'le aşk yaşıyor.