TRT 1 ekranların reyting rekortmeni dizisi Masumlar Apartmanı Neriman karakteriyle büyüleyen ve yoğun ilgiliyle karşılaşan oyuncu Gizem Katmer kimdir? Gizem Katmer kaç yaşında? Gizem Katmer evli mi gibi sorular genç oyuncuyla ilgili en çok merak edilen so

Nisan Ayında PARA Kazanmak İsteyenler İçin MEVDUAT Önerileri Duyuruldu! Nisan Ayında PARA Kazanmak İsteyenler İçin MEVDUAT Önerileri Duyuruldu!
TRT 1 ekranların reyting rekortmeni dizisi Masumlar Apartmanı Neriman karakteriyle büyüleyen ve yoğun ilgiliyle karşılaşan oyuncu Gizem Katmer kimdir? Gizem Katmer kaç yaşında? Gizem Katmer evli mi gibi sorular genç oyuncuyla ilgili en çok merak edilen sorular arasında yer alıyor. Peki Gizem Katmer kimdir?

Gizem Katmer kimdir?



Masumlar Apartmanı sevilen oyuncusu 1998 doğumlu Gizem Katmer, henüz 22 yaşında. Genç ve güzel oyuncu Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi mezunu. Sahne Sanatları ve oyunculuk bölümünden mezun olur olmaz perdesiz performans oyunculuk atölyesinde dizi ve tiyatro oyunculuğu eğitimi aldı. Bu zamana kadar bir çok reklam filminde onu görmek mümkün. TRT 1 ekranlarında Masumlar Apartmanı dizisinde Neriman karakteriyle ününe ün kattı.

Gizem Katmer'in yer aldığı yapımlar neler?



Çirkin, Hayalet, Kel Şarkıcı, Romeo Juliet, Ulrike ve Açık aile, Kahverengi, Pena ve Kozalar isimli yapımlarda yer almıştı.

Gizem Katmer sevgilisi kim?



Bundan sonra sık sık duyacağımız Gizem Katmer'in bilinen bir sevgilisi yoktur.

Gizem Katmer instagram adresi ne?



İnstagram'a yeni giriş yapan Gizem Katmer, 21 bin takipçisi bulunuyor. instagram da kullanıcı adı gkatmer olarak biliniyor.