Başrollerini Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah'ın paylaştığı TRT 1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı'na yeni oyuncu transferi müjdesi geldi. Dizinin temizlik hastası Safiye'sinin eski sevgilisi diziye dahil olacak.

Emeklilere Bayram Öncesi Müjde: 12.000 TL Ek İkramiye Hesaplara Yatıyor! Emeklilere Bayram Öncesi Müjde: 12.000 TL Ek İkramiye Hesaplara Yatıyor!
Başrollerini Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah'ın paylaştığı TRT 1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı'na yeni oyuncu transferi müjdesi geldi. Dizinin temizlik hastası Safiye'sinin eski sevgilisi diziye dahil olacak. Peki, Masumlar Apartmanı Safiye'nin sevgilisini kim canlandıracak ?

Masumlar Apartmanı'na Safiye'nin sevgilisi Naci karakteri dahil oldu. Masumlar Apartmanı dizisinde Naci Hoca'yı başarılı oyuncu Tansel Öngel canlandıracaktır.



Masumlar Apartmanı son bölümünde yaşananlara bir göz atalım. Safiye'nin lise aşkı Naci yıllar sonra bir anda ortaya çıktı. Seneler önce kendisinin sebep olduğu bir kazadan dolayı Naci'nin öldüğünü zanneden Safiye, Naci'yi yıllar sonra görünce şoka girdi. Safiye yıllardır unutamadığı ve hala çok sevdiği eski sevgilisi Naci'nin yaşadığını görünce hayatının şokunu yaşadı. Bir de buna ek olarak Naci'nin karşı apartmanlarına taşındığını gördü.



Peki, Masumlar Apartmanı Naci kimdir ? Dizide nasıl bir karakteri canlandıracaktır ?

Naci, dizinin göz bebeği Safiye'nin eski aşkıdır. Geçmişte deli divane birbirine aşık olan ikili Naci'nin yaşadığı bir kaza sonucunda ayrılmıştır. Safiye, kendisinin sebep olduğu kazada Naci'nin öldüğünü düşünmüş ve yıllar boyunca unutamamıştır. Naci'de yılladır Safiye'ye aşıktır. Safiye'nin karşı apartmanına taşınan Naci, uzaktan uzağa Safiye'yi izler. Ancak bir türlü Safiye2nin karşısına çıkacak cesareti gösteremez. Naci'de geçen yıllar ile beraber Safiye gibi yaşlanmıştır. Naci'nin de psikolojik sorunları vardır ancak yine de son nefesine kadar Safiye’den vazgeçmeyeceğini biliyordur.