Dün yayınlanan yeni bölümüyle Masumlar Apartmanı yine izleyenlerin beğenisini topladı ve tam not aldı. Masumlar Apartmanı 10.

Yarından Sonra DENİZBANK Şubelerine Gidenler 70.000 TL Ödeme Alabilecek! Yarından Sonra DENİZBANK Şubelerine Gidenler 70.000 TL Ödeme Alabilecek!
Dün yayınlanan yeni bölümüyle Masumlar Apartmanı yine izleyenlerin beğenisini topladı ve tam not aldı. Masumlar Apartmanı 10. bölümde izleyicinin dikkatinden kaçmayan bir detay daha vardı. Dizinin jeneriğinde yer alan Alper Saldıran, dizinin yeni bölümünde yer alan jenerikte yer almıyordu. Masumlar Apartmanı İnci'nin eski nişanlısı Uygar diziden neden ayrıldı ? Alper Saldıran, Masumlar Apartmanı'ndan ayrıldı mı ?



Alper Saldıran dün yayınlanan Masumlar Apartmanı son bölümde yer almadı. Alper Saldıran'ın dün dizide olmaması "Kadrodan ayrıldı mı ?" sorularını doğurdu. Ek olarak Alper Saldıran'ın bir de dizinin yeni bölüm jeneriğinden yer almaması ortaya atılan bu iddiayı güçlendirdi.

Masumlar Apartmanı'nın Uygar'ı dizide yurt dışına gitmiş gibi gösterildi. Alper Saldıran'ın adı da son bölümdeki jenerikte yoktu. Masumlar Apartmanı'nda kendisinden ayrılan eski nişanlısı İnci'nin başına bela olan ve onu sürekli rahatsız eden Uygar'ı Han tehdit etmişti. Han, Uygar'ı kaçırmış ve İnci'nin etrafında dolaşmaması konusunda çok net bir dil ile Uygar'ı uyarmıştı.



Peki, Alper Saldıran diziden ayrıldı mı ?

Masumlar Apartmanı'nın Uygar'ı yani Alper Saldıran henüz bir açıklama yapmadı. Alper Saldıran'ın diziden ayrılıp ayrılmadığı konusunda dizi ekibi ve yapım ekibi de henüz bir açıklama yapmadı.