Yıllardır beklenen maç başlıyor. Mcgregor Cowboy'a karşı.

Yıllardır beklenen maç başlıyor. Mcgregor Cowboy'a karşı. Mcgregor Cowboy maçı ne zaman? Mcgregor Cowboy maçı saat kaçta? Conor McGregor Donald Cowboy dövüşü saat kaçta başlayacak? Hangi kanalda yayınlanacak.



Conor McGregor ile Amerikan dövüşçü Cowboy dev düelloda karşı karşıya! Tüm Dünyanın heyecanla beklediği dev UFC düellosu Mcgregor vs Cowboy maçı ne zaman? McGregor vs Cowboy saat kaçta, hangi kanalda? Tüm dövüş severlerin heyecanla beklediği Conor McGregor vs. Cowboy maçının başlamasına saatler kaldı! Zorlu düelloyla ilgili tüm detayları bu haberimizde sizler için hazırladık...

Yapı Kredi Bankası Müşterilerine Özel: 100.000 TL’ye Kadar Kredi Fırsatı! Yapı Kredi Bankası Müşterilerine Özel: 100.000 TL’ye Kadar Kredi Fırsatı!


Geçen yıl Khabib ile çıktığı maçta ünvanı ve şampiyonluğu kaybeden McGregor, şimdi de Amerikan Cowboy'a karşı! McGregor Cowboy maçının detayları dövüş severler tarafından araştırılmaya başlandı! UFC'nin 2 efsanesi Conor McGregor ile Cowboy karşı karşıya geliyorlar. Zorlu düello öncesi biletler aylar öncesinden tükendi ve heyecan dorukta! McGregor Cowboy maçının başlamasına artık sayılı saatler kaldı ve araştırmalar başladı.



McGregor Cowboy Maçı Ne Zaman Saat Kaçta?



Conor McGregor vs. Cowboy maçı, 19 Ocak Pazar günü sabah saat 06:00'da başlayacak. Zorlu düelloda McGregor mu yoksa Cowboy mu rakibini alt edecek? Heyecanın dorukta olacağı zorlu maç S Sports Plus ekranlarından CANLI olarak izlenebilecek. 



Conor McGregor - Cowboy maçının biletleri aylar öncesinden tükenmişti. Ve zorlu düellonun saati artık geldi çattı! İkilinin 'gergin' maçının nakavt ile bitmesi beklenmiyor ancak puanla kimin galip geleceği de büyük merak konusu.