MEB, 500 Bin Tablet dağıtıyor. Milli Eğitim bakanlığı Uzaktan Eğitim sürecinde öğrencilere 500 Bin Tablet dağıtacak.

MEB, 500 Bin Tablet dağıtıyor. Milli Eğitim bakanlığı Uzaktan Eğitim sürecinde öğrencilere 500 Bin Tablet dağıtacak. Hem Acun Ilıcalı kampanyası hem devlet başvurularıyal 500 bin bedava tablet dağıtılmaya başlanacak. Peki MEB 500 Bin Tablet başvuru ekranı nerede? MEB Tablet başvuruları nasıl ve nereden yapılacak sizler için derledik! İşte MEB Bedava Tablet başvuruları..



500 Bin Öğrenciye Ücretsiz Tablet Desteği! Başvuruları nereden yapılacak? Kimlere verilecek



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 500 bin öğrenciyi sevindirecek haber. Erdoğan, 500 bin öğrenciye ücretsiz tablet bilgisayar vereceğiz açıklaması sonrası "Tablet kimlere verilecek, MEB Tablet başvuruları, Ücretsiz bilgisayar başvurusu" sorusu merak ediliyor. Peki hangi sınıfta okuyan, hangi öğrenciye Bedava Tablet bilgisayar verilecek detaylar belli oldu.

23 Nisan 2024 Resmi gazetede detaylar açıklandı! Emeklilere 13000 TL Ödeme yarın başlayacak! 23 Nisan 2024 Resmi gazetede detaylar açıklandı! Emeklilere 13000 TL Ödeme yarın başlayacak!


500 Bin Öğrenciye Ücretsiz Tablet Bilgisayar Desteği!



Son Dakika dün erdoğan'ın açıkladığı 500 bin öğrenciye ücretsiz tablet bilgisayar sürecimiz başladı. Önümüzdeki haftadan itibaren dağıtmaya başlıyoruz" açıklaması ardından bugün Milli Eğitim bakanlığı tablet bilgisayar desteğiyle ilgili açıklamalar yaptı. MEB tarafından dağıtılacak Tablet Bilgisayar için Başvuru formu doldurulacak. Başvuru yapan adaylar arasında ilk etapta 500 Bin, hemen ardından 1 Milyon Ücretsiz Tablet bilgisayar dağıtılarak 1.5 Milyona yakın Tablet bilgisayar verilecek.Öğrenciler için pazartesi günü MEB Tablet Bilgisayar başvuru formu doldur linki MEB resmi sitesinde yer alacak. Başvuran Herkese Bedava Tablet Bilgisayar verilecek.



MEB 500 Bin Ücretsiz Tablet ne zaman ve nasıl dağıtılacak?





2020-2021 yeni eğitim ve öğretim yılı Pazartesi itibariyle resmen başlıyor. Ancak haftada 2 gün olacak okul sonrası yine Uzaktan eğitim gerçekleşecek. Öğrenciler 3 gün uzaktan eğitim alacak ancak bir çok kişide Tablet bilgisayar bulunmuyor. Tablet ve Bilgisayar olmayanlar için MEB büyük bir müjde verdi. 500 Bin Tablet Başvuruları başlıyor. İlk etapta 500 bin haneye verilecek Laptop daha sonra başvurup alamayan öğrenciler için kaynak yaratılacak.



Bedava Laptop Tablet Başvuruları İl Milli Eğitim Müdürlükleri başvuruları alacak





Bedava Laptop Bilgisayar başvuruları her ilin Milli Eğitim Bakanlığı tarafından sağlanacak. İl milli eğitim müdürlükleri sadece MEB üzerinden il seçilerek yapılan başvuruları yanıtlayacak. İl milli eğitim müdürlükleri Pandemi nedeniyle yüzyüze Laptop başvurusu kabul etmeyecek. Bu sebeple pazartesi günü itibariyle başvurular alınacak ve hemen salı günü dağıtılmaya başlayacak. 12-13-14-15 ve 16 Ekim tarihlerinde Öğrenciler Bedava Tabletlerine kavuşacak.