Mehtap Balaban kimdir? Mehtap Balaban Twitter ve instagram adresinden dine yaptığı hakaret sosyal medyanın gündemine oturdu. Peki Mehtap Balaban kimdir? Nerelidir tutuklandı mı? Sosyal medyada gün geçmesin ki bir rezalet haberi daha vermeyelim.

EMEKLİ maaşı alanlar dikkat! GECE açıklanan haber ile birlikte, EK ÖDEME olarak 11000 TL Verilecek EMEKLİ maaşı alanlar dikkat! GECE açıklanan haber ile birlikte, EK ÖDEME olarak 11000 TL Verilecek

Mehtap Balaban kimdir? Mehtap Balaban Twitter ve instagram adresinden dine yaptığı hakaret sosyal medyanın gündemine oturdu. Peki Mehtap Balaban kimdir? Nerelidir tutuklandı mı?



Sosyal medyada gün geçmesin ki bir rezalet haberi daha vermeyelim. Mehtap Balaban isimli sahış islam dinini eleştirdiği için tepkilere yol açtı. Dine hakaret gerekçesiyle paylaştığı görsel sonrası yakalanması isteniyor. Mehtap Balaban tutuklandı mı?, Yakalandı mı merak edililiyor?



Mehtap Balaban tutuklandı mı?



İlk olarak patso_patso twitter adresindne elinde kuran ve silah olan kişilerin fotoğraflarını paylaşarak sert bir açıklama da bulunan Balaban, hemen ardından baba ve kızın karikatörünü paylaşarak Tarikat liderinin karikatürize edilmiş halini paylaştı.



Bir çok kullanıcı Mehtap Balaban tutuklanmasını talep ediyor.