Star TV'nin iddialı yeni dizisi Menajerimi Ara, dün akşam 1. bölümüyle ekranlara geldi.

Star TV'nin iddialı yeni dizisi Menajerimi Ara, dün akşam 1. bölümüyle ekranlara geldi. Peki Menajerimi Ara dizisi beğenildi mi? İşte Menajerimi Ara dizisinin ilk bölümüne gelen yorumlar...



Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Ali Bilgin'in oturduğu Menajerimi Ara dizisinin senaryosunu Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak kaleme alıyor. Peki Menajerimi Ara dizisi dün akşam başladı. Haliyle Menajerimi Ara dizisi tuttu mu beğenildi mi? çok merak edildi.



Başrollerini Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Ayşenil Şamlıoğlu, Deniz Can Aktaş, Semi Sırtıkkızıl, Nazlı Senem Ünal, Bedir Bedir, Pınar Ünsal ve Yaprak Medine paylaşıyor. Dizide Barış Falay Kıraç’a, Canan Ergürder Feris’e, Fatih Artman Çınar’a, Ahsen Eroğlu Dicle’ye, Deniz Can Aktaş Barış’a hayat veriyor. Usta oyuncu Ayşenil Şamlıoğlu ise Peride karakterini canlandırıyor.





Peki Menajerimi Ara dizisi beğenildi mi? İşte Menajerimi Ara dizisinin ilk bölümüne gelen yorumlar...​

Garanti BBVA Bankası Hesabı Olanlar, TC Kimlik Son Rakamları 0-8 Arası Olanlar 10.000 TL Ödeme! Garanti BBVA Bankası Hesabı Olanlar, TC Kimlik Son Rakamları 0-8 Arası Olanlar 10.000 TL Ödeme!


Özellikle sezonda Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Hekimoğlu gibi iddialı dizilerle reyting rekabetine girecek. Öte yandan en azından birkaç hafta Menajerimi Ara'nın karşısında bir rakip olmaması dizinin ivme kazanması konusunda faydalı olacak. Menajerimi Ara sosyal medyada nasıl tepkiler aldı?



Menajerimi Ara, dizisinin 1. bölümüne izleyiciler oldukça iyi tepkiler verdi. Özellikle Tuba Büyüküstün'ü uzun bir aradan sonra ekranlarda görmek herkesin hoşuna gitti. Oyuncuların karakterleriyle oldukça uyumlu olduğunu dile getiren izleyiciler,  Dicle ve Barış'ı birbirlerine çok yakıştırdı.



Öte yandan Canan Ergüder ile Barış Falay da gerek karakterleri gerekse oyunculuk performanslarıyla izleyicilerden tam not aldı.





Menajerimi Ara 1. bölümde neler yaşandı?



Hayallerinin peşinde Antalya’dan İstanbul’a taşınan Dicle, sinema dünyasında kendine bir yer açmak ve bu devasa, acımasız şehirde tutunmak için canla başla uğraşmaktadır. Aylardır iş aramasına rağmen her gittiği yapım şirketinden geri çevrilir. Ne yazık ki kısa zamanda hayallerini süsleyen bu sektörün köpek balıklarıyla dolu olduğunu kavrar. Bütün umutlarının tükendiği yerde yardım isteyebileceği tek bir insan kalmıştır; yıllardır görmediği, kendisini daha doğmadan terk eden babası Kıraç Özdal… Piyasanın en ünlü menajerlik şirketlerinden biri olan Ego Ajans’ın beş ortağından biri olan Kıraç, varlığını herkesten sakladığı kızı Dicle’yi karşısında gördüğünde şoke olur. Babasının yardım ricasını savuşturmaya çalışması Dicle’nin gururunu çok kırar… Ama hiç beklenmedik bir anda karşısına büyük bir fırsat çıkar ve babasına rağmen Feris’in ona yaptığı iş teklifini kabul eder. Şimdi Kıraç bunu duyduğunda neler olacak?



Bu sırada Ego Ajans yeni maceralarla çalkalanmaktadır. Çınar’ın oyuncusu Tuba Büyüküstün, yurtdışından çok önemli bir yönetmenden film teklifi almıştır ve daha şimdiden bütün sektör bunu konuşmaya başlamıştır bile… Ama ne yazık ki Çınar’ın hiç hesaba katmadığı bir sorun çıkar ortaya… Çınar bu sorunu çözmeye çalışırken Feris de yeni asistanını tanımaya ve ona güvenip güvenemeyeceğini tartmaya çalışır. Bu esnada Dicle, bilmeden Feris’in yeni starı Barış’la tanışır ve beklenmedik bir maceraya atılmak zorunda kalır, acaba buna Feris ne diyecek?



Menajerimi Ara 2. bölümüyle 2 Eylül Salı akşamı Star TV'de..