Ekranlarda pazar günü reyting sonuçları geldi! Pazar gününün en çok izlenen dizisine Teşkilat yerleşti! Ancak Teşkilat dizisi Türk dizi tarihinin en iyi açılış bölümlerinden birini yapsa da Menajerimi Ara ve Hercai dizilerine kötü haber geldi! Hercai ve M

Akbank'tan Emeklilere Büyük Promosyon Fırsatı: 17.500 TL! Akbank'tan Emeklilere Büyük Promosyon Fırsatı: 17.500 TL!
Ekranlarda pazar günü reyting sonuçları geldi! Pazar gününün en çok izlenen dizisine Teşkilat yerleşti! Ancak Teşkilat dizisi Türk dizi tarihinin en iyi açılış bölümlerinden birini yapsa da Menajerimi Ara ve Hercai dizilerine kötü haber geldi! Hercai ve Menajerimi Ara dizisi final yapmak üzere!

Teşkilat muhteşem açtı!

Türk dizi tarihinin en iyi açılışlarından biri olan Teşkilat dizisi Total'de 10,10 AB 12,27 ve ABC 11,84 reying alarak kırılması zor bir ilk bölüm reytinglerine ulaştı! Teşkilat dizisi başlamasıyla tüm dengeler değişecek ancak Hercai ve Menajerimi Ara dizisi bitmek üzere!

Kefaret hayranlarına güzel haber!

Kefaret yeni rakibine rağmen diğer diziler oranlar iyi dayandı! Total'de 5,08 AB 4,36 ve ABC 5,50 reyting alarak yoluna devam etti. Kefaret dizisi zorlu pazar günü bu kadar izlenmesi FOX TV açısından 2 diziden birden kötü haberi doğuruyor.

Arıza düşüşe geçti ama direnir!

Show TV bir başka dizisi Arıza Total 4,65 ve ABC 3,84 olarak düşen ancak az düşen diziler arasında. Arıza dizisi çok güzel ve merak uyandıran bölümle gelmesine rağman düşüşte!

Hercai dizisine şok! Finale götürür! Burdan kurtulamaz!



ATV her hafta direndiği Hercai dizisi için yolun sonuna geldi! AB 1,30 reytingle 36. olan dizi ABC 2,37 reyitngle 17. olabildi. Ebru Şahin ve Akın Akınözü başrollerinde yer aldığı dizi için yolun sonu geldi! Hercai yüksek ihtimalle 3 hafta içinde final yaparak ekran macerasını tamamlayacak.

Hercai final mı oluyor!

Bu hafta içerisinde ATV fenomen dizisi Hercai final haberleri duyurulacak gibi görünüyor!

Menajerimi Ara dizisi çöktü!



Ve Pazar günü Menajerimi Ara dizisinden kötü haber geldi. Totalde 2,57 reyting alan Menajerimi Ara, AB 4,45'le ayakta duruyor. ABC 3,65 olan Ahsen Eroğlu ve Denizcan Aktaş başrollerinde aradığı Menajerimi Ara dizisi total darbesiyle finale gidebilir!

Menajerimi Ara final yapar mı?

Star TV sevilen dizisi Menajerimi Ara sezon sonuna kadar dirense de sezon sonu Menajerimi Ara final haberleri duyabiliriz!

Tekrar bölümü bile bir çok diziyi geçen Teşkilat reytingleri sonrası Menajerimi Ara ve Hercai dizisi için yolun sonu görünüyor! Ancak haftaya bir düşüşte Arıza dizisi de finalin eşiğine gelebilir. Ancak bu hafta Hercai dizisi final haberini duyacağız gibi görünüyor.