Meriç İzgi kimdir? Maymunu devlet tarafından elinden alınarak bir döneme damga vuran Meriç İzgi, yeniden gündemde. Maymunu Koko ile gündemden düşmeyen Meriç İzgi, şu anda 2 maymun daha almasıyla birlikte 3 maymunla yaşıyor ancak maymunlara çektirdiği vid

Meriç İzgi kimdir? Maymunu devlet tarafından elinden alınarak bir döneme damga vuran Meriç İzgi, yeniden gündemde. Maymunu Koko ile gündemden düşmeyen Meriç İzgi, şu anda 2 maymun daha almasıyla birlikte 3 maymunla yaşıyor ancak maymunlara çektirdiği videolar ve yasak yollarla getirmesi yeniden gündemde.



Meriç İzgi işi showa döktü!



Geçtiğimiz aylarda maymunu elinden alınınca ağlayan ve tüm Türkiye'nin üzüldüğü Meriç İzgi hem 2 tane daha hayvan alması, hem Koko'yu geri aldım yalanı hem de Tiktok'un en gereksiz adamıyla maymuna işkence gibi bir videoyla popülerlik sağlaması sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Meriç İzgi'nin elinden 2 yeni maymun ve Koko'nun alınması isteniyor. Ayrıca sosyal medyada devletin Koko'yu vermediği ve yeni maymunlardan birine Koko ismini vererek ününün düşmesini istemediği iddia ediliyor.



Maymunlu Youtuber Meriç İzgi kimdir?



1996 yılında Adana'da doğan Meriç İzgi, Youtuber. Marmara Üniversitesi Moda Tasarım bölümünde okuyan İzgi, maymunuyla Türkiye gündeminde. Geçtiğimiz aylarda bakanlık tarafından Koko isimli maymununa el koyulmasıyla gündemde olan İzgi, Koko geri aldığını söyleyip bir de bir kaç Tiktokçuya Maymunla video çektirmesinden ötürü tepki görüyor.

Denizbank Nisan ayının sonuna kadar yeni ödeme verecek: 40.000 TL'ye kadar hemen aynı gün onay alın! Denizbank Nisan ayının sonuna kadar yeni ödeme verecek: 40.000 TL'ye kadar hemen aynı gün onay alın!


Meriç İzgi 18 Eylül cuma günü tutuklandı!



Ünlü Youtube Meriç İzgi 18 eylül 2020 cuma günü tutuklandı.