Sokağa Çıkma Yasağı uygulanacak. Artan vaka nedeniyle Sokağa Çıkma Yasakları devam edecek.

Sokağa Çıkma Yasağı uygulanacak. Artan vaka nedeniyle Sokağa Çıkma Yasakları devam edecek. 7 ilde ve Ankara'da Sokağa Çıkma Yasağı geliyor.19-20 Eylül cumartesi pazar günü Bilim Kurulu ve Sağlık Bakanlığı duyurduğu bilgi de 7 ilde Sokağa Çıkma Yasağı bu hafta sonu uygulanabilir.



Ankara dahil olmak üzere 7 ilde Sokağa Çıkma Yasağı Geliyor!



Koronavirüs önlemleri artırılıyor. Ankara oldukça fazla artan Koronavirüs salgınında rekorlar kırıyor. Vakaların 1700'e ölümlerin 57 çıkması nedeniyle Sokağa Çıkma Yasağı kesin gözüyle bakılıyor. Bu 7 ilde bu akşam İçişleri Bakanlığı tarafından Sokağa Çıkma Yasağı duyurulacak gibi bilgiler geliyor. Bilim Kurulundan aldığımız bilgiye göre bu haber doğru.

Asgari ücretle çalışan kişilere müjde! Ziraat bankası 50.000 TL verecek! Asgari ücretle çalışan kişilere müjde! Ziraat bankası 50.000 TL verecek!


Mesai Saatleri değişiyor!



İlk olarak İstanbul olmak üzere bir çok ilde mesai saatleri değişecek. Mesai saatleri değişikliği cuma günü duyurulacak.



19-20 Eylül 2020 Sokağa Çıkma Yasağı uygulanacak!



Başta Ankara olmak üzere 19 Eylül 2020 cumartesi ve 20 Eylül pazar günü Sokağa Çıkma Yasağı geliyor. Oldukça kötüleşen Koronavirüs salgını Eylül ve ekim ayında Sokağa Çıkma Yasağı uygulanmadan dünyanın en büyük salgınını Türkiye'de bekleniyor. Bu hafta sonu 7 ilde Sokağa Çıkma Yasağı uygulanabilir.



Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu istedi! 19-20 Eylül Sokağa Çıkma Yasağı uygulayalım



Salgının yayılmasını kesintiye uğratmak için dün gerçekleştirilen toplantıda 12 Eylül cumartesi ve 13 Eylül pazar günleri Sokağa Çıkma Yasağı uygulanması istendi. Ancak Erdoğan açıklama yaptığı anda kurul toplantısı bitmemişti. 19 Eylül ve 20 Eylül tarihlerinde Sokağa Çıkma Yasağı uygulanma haberi gün içerisinde İçişleri Bakanlığı tarafından duyurulması bekleniyor.



Sokağa Çıkma Yasağı uygulanacak iller!



1- Ankara



2- İstanbul



3- Konya



4- Erzurum



5- Yozgat



6- Van



8- Karaman



9- Erzincan



10- Çankırı



11- Kayseri



illeri arasında 7 ilde Sokağa Çıkma Yasağı gün içerisinde gelebilir.