Meteoroloji'den son dakika Dolu yağışı açıklaması. Meteoroloji Genel Müdürlüğü sanıldığı gibi Dolu yağışı olmayacağını duyurdu.

Meteoroloji'den son dakika Dolu yağışı açıklaması. Meteoroloji Genel Müdürlüğü sanıldığı gibi Dolu yağışı olmayacağını duyurdu. Özellikle 7'den 70'e tüm vatandaşların seferber olduğu Dolu Yağışı başladı mı başlayacak mı sorusu yanıt buldu. Uzmanlar Dolu yağışının gerçekleşmeyeceğini açıkladı.



Son Dakika Korkulan olmadı!



Meteoroloji Genel Müdürlüğü Son Dakika Dolu yağışı açıklaması yaptı. Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre 8 Ekim 2020 perşembe ve 9 Ekim 2020 cuma günü yağması beklenen Dolu yağışının gerçekleşmeyeceğini duyurdu. Meteoroloji bu açıklamasıyla bir çok vatandaşın korktuğu gibi bir yağış meydana gelmeyeceği, ancak yağışların yağmur olarak süreceğini açıkladı.



Marmara ve Ege'de sadece yağmur yağacak!

Akbank ve 2 Bankadan Açıklama! Yerel Seçim Öncesi Faizsiz ve Düşük Faizli Nakit Kredi Başladı! Akbank ve 2 Bankadan Açıklama! Yerel Seçim Öncesi Faizsiz ve Düşük Faizli Nakit Kredi Başladı!




Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son dakika açıklamasında; Dolu yağışı beklenmiyor. Ancak hem Ege hem Marmara bölgesinde birazdan şiddetli bir yağmur başlayacağı açıklandı. 



Kapalı Otoparklarda yer kalmadı!



2 gün önce duyurulan Dolu yağacak açıklaması sonrası kapalı otoparklarda yer kalmadı. Dolu yağışının önceden gelmesini bilmenin pek mümkün olmadığı biliniyor. Meteoroloji son yaptığı açıklama da yanıldığı görüldü. Havanın serinlemesi de Dolu yağmayacağı anlamına geldiği öğrenildi. 



Şiddetli Dolu yağacak haberleri gerçekleri yansıtmamaktadır!



Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 2 gündür süren ve sabah saatleride "Şiddetli Dolu bugün geliyor" haberlerinin gerçekleri yansıtmadığı ifade etti. Özellikle arabalar için alınan önlemleri bu saatten sonra almamanız gerektiği ifade edildi. Dolu yağması için;



Yer sıcaklığının 25 derecenin üstünde olması



Atmosferin üst seviyelerinde yeterli soğuk hava olması



Havada dikey karışım meydana gelmesi



Strakümülüs bulutların oluşması



Bunların hiç biri 8 Ekim 2020 ve 9 Ekim 2020 günleri olmayacağı açıklandı.