Meteoroloji son dakika yağış uyarısı. 19 Haziran 2020 cuma günü sabah saatlerinde etkili olan şiddetli yağış, yıldırım, şimşek ve gök gürültüsü durmuş gibi gözükse de öğleden sonra yeniden başlıyor.

Meteoroloji son dakika yağış uyarısı. 19 Haziran 2020 cuma günü sabah saatlerinde etkili olan şiddetli yağış, yıldırım, şimşek ve gök gürültüsü durmuş gibi gözükse de öğleden sonra yeniden başlıyor. Meteoroloji kuvvetli yağışlar için uyarılarda bulundu.



Meteoroloji son dakika açıklaması!



Bugün İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Bursa ve Yalova çevrelerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunmalıdır.

MECLİS onay verdi ve EMEKLİLERE 100.000 TL ONAYLANDI! Emekliye Verilecek Bu Ödeme Nedir? MECLİS onay verdi ve EMEKLİLERE 100.000 TL ONAYLANDI! Emekliye Verilecek Bu Ödeme Nedir?


DİKKAT! İstanbul'un Avrupa yakasının güney kesimlerinde şiddetli sağanak ve lokal olarak dolu yağışı geçişleri tekrar başladı. Batıdan doğuya doğru tarayacağı tahmin ediliyor.



Can ve mal güvenliği için..



İstanbul Boğaz ve çevresinde şiddetli sağanak ve dolu yağışı başladı. Meteorolojik uyarının dikkate alınmasında can ve mal güvenliği için yarar var.





Doğu Karadeniz’de deniz üzerinde konumlanmış alçak merkez, atmosferin üst seviyelerindeki soğuk hava (-14 C) ve bölgedeki nem konverjansı Samsun’un doğusu, Ordu, Giresun çevreleri için backbuilding türü hücreler oluşturabilir. Cumartesitesi öğle saatlerine kadar dikkatli olunmalı.