Meteoroloji Genel Müdürlüğünün yayımladığı hava raporuna göre Marmara, Ege ve Akdeniz'in batısında sağanak yağışlı bir havanın etkisini göstermesi bekleniyor. İzmir ile Muğla kıyıları ile Antalya'da yağışların yer yer kuvvetli olacağı öngörülüyor.

Ziraat Bankası HESABI Olanlara 10.000 TL Ödeme Oluyor! TC Kimlik Numaranıza Göre Ödeme Alacaksınız! Ziraat Bankası HESABI Olanlara 10.000 TL Ödeme Oluyor! TC Kimlik Numaranıza Göre Ödeme Alacaksınız!
Meteoroloji Genel Müdürlüğünün yayımladığı hava raporuna göre Marmara, Ege ve Akdeniz'in batısında sağanak yağışlı bir havanın etkisini göstermesi bekleniyor. İzmir ile Muğla kıyıları ile Antalya'da yağışların yer yer kuvvetli olacağı öngörülüyor. Hava sıcaklıkları beklenen mevsim normalleri civarından yüksek olacak.


Antalya ile Muğla kıyılarında kuvvetli yağışlar


Ülkenin iç ve doğu kesimlerinde yer yer sis, pus ve buzlanma bekleniyor. Batı Akdeniz, Marmara'nın batısı ve Ege'de rüzgarın zaman zaman kuvvetli (30-60 km/sa) eseceği öngörülüyor. Antalya ile Muğla'nın kıyı kesimlerinde yağışın oldukça kuvvetli (51-75 kg/m2) olacağı tahmin ediliyor. Kuvvetli yağışların bir dizi olumsuzluğa neden olabileceği ifade ediliyor.

İSTANBUL 17°C
Yer yer sağanak yağışlı

ANKARA 12°C
Parçalı bulutlu

İZMİR 15°C
Yer yer kuvvetli sağanak yağışlı

TRABZON 15°C
Parçalı bulutlu

ANTALYA 16°C
Yer yer kuvvetli sağanak yağışlı

ERZURUM 0°C
Az bulutlu ve açık

ZONGULDAK 18°C
Parçalı bulutlu