Meteorolojiden gelen hava durumu raporuna göre Marmara Bölgesi'nde Batı Karadeniz'in iç kesimleri ve Artvin civarında sağanak yağışlar etkili olacak. Ardahan'da ise sağanak yağışların karla karışık yağışa dönmesi bekleniyor.

Cumhurbaşkanı ONAYI ile Emeklilere 100.000 TL'ye Kadar Nakit Ödeme Verilecek! Cumhurbaşkanı ONAYI ile Emeklilere 100.000 TL'ye Kadar Nakit Ödeme Verilecek!
Meteorolojiden gelen hava durumu raporuna göre Marmara Bölgesi'nde Batı Karadeniz'in iç kesimleri ve Artvin civarında sağanak yağışlar etkili olacak. Ardahan'da ise sağanak yağışların karla karışık yağışa dönmesi bekleniyor. Öğle saatlerinden sonra Ege Bölgesi'ne kayacak yağışların kuvvetli olacağı tahin ediliyor. Yağışlar akşam saatlerinden sonra Antalya ve Muğla civarında da etkili olmaya başlayacak.


Kuvvetli yağışlar Trakya'da tüm gün sürecek!


Trakya'da görülecek kuvvetli sağanak yağışların (21-75 kg/m²) zaman zaman şiddetli sağanak yağışlara dönüşebileceği uyarısı yapıldı. Trakya'daki kuvvetli sağanağın gün boyunca süreceği bildirildi. Kuvvetli yağışlar (21-50 kg/m²) öğle saatlerinden sonra Ege Bölgesi'ne ve özellikle İzmir'de etkisini gösterecek. Gece saatlerinden itibaren ise Trakya'daki kuvvetli sağanak yağışların İstanbul civarına kayacağı bekleniyor. Kuvvetli yağışların Güney Marmara ile tüm Ege Bölgesi'nde etkisini hissettireceği öngörülüyor.


Güneyli kuvvetli rüzgarlar havayı ısıtacak!


Ülkede gün boyunca güneyden gelen ve yer yer kuvvetli (40-70 km/saat) olacak rüzgarlara karşı vatandaşlar uyarıldı. Kuvvetli rüzgarların Ege, Karadeniz, Çanakkale civarı ve İç Anadolu'da etkili olması bekleniyor. Kuvvetli rüzgarlar nedeniyle oluşacak çatı uçması ve baca tıkanması gibi tehlikelere karşı vatandaşlar uyarıldı. Hava sıcaklıkları henüz mevsim normalleri civarına düşmeyecek. Sıcaklıkların çarşamba gününden sonra düşeceği bildirildi.