Meteorolojiden gelen bilgilere göre bugün Orta ve Doğu Karadeniz, Marmara ve Hakkari bölgelerinde sağanak yağış görülecek. Özellikle Rize ve Artvin çevrelerinde yer yer kuvvetli olacak yağışlar sel ve taşkınlara neden olabilir.

Meteorolojiden gelen bilgilere göre bugün Orta ve Doğu Karadeniz, Marmara ve Hakkari bölgelerinde sağanak yağış görülecek. Özellikle Rize ve Artvin çevrelerinde yer yer kuvvetli olacak yağışlar sel ve taşkınlara neden olabilir. Yağışların Karadeniz'in kıyısı, Marmara'nın kuzey bölgeleri ve Şırnak civarında gök gürültülü sağanak yağış şeklinde görüleceği bildirildi. Vatandaşların oluşabilecek sel, baskın ve fırtına gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olması gerektiği bildirildi.



Gece ve sabah saatlerinde Orta ve Batı Karadeniz'in iç bölgeleri, Marmara'nın güneyi ve İç Anadolu'nun kuzeyinde sis ve pus hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklıkları düşecek mi?


Hava sıcaklıklarında yurdun iç kesimlerinde 2 ila 4 derece düşecek, diğer yerlerde değişiklik yaşanmayacak. Marmara'nın güneybatısında zaman zaman kuvvetli eseceği öngörülüyor.