Meteoroloji Genel Müdürlüğü paylaştığı son hava raporuyla sağanak yağış ve kar yağışı görülecek bölgeleri uyardı. Gelen bilgilere göre günün ilk saatlerinde Muğla ve Aydın civarı, Orta Karadeniz, İç Anadolu ve Tunceli civarında sağanak yağışlar görülecek

Garanti BBVA ve 2 Bankadan Açıklandı! TC Kimlik İle Başvuru Yapanlara 50.000 TL Ödeme Veriliyor! Garanti BBVA ve 2 Bankadan Açıklandı! TC Kimlik İle Başvuru Yapanlara 50.000 TL Ödeme Veriliyor!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü paylaştığı son hava raporuyla sağanak yağış ve kar yağışı görülecek bölgeleri uyardı. Gelen bilgilere göre günün ilk saatlerinde Muğla ve Aydın civarı, Orta Karadeniz, İç Anadolu ve Tunceli civarında sağanak yağışlar görülecek. Kars ve Ardahan'da ise yağışlar yerini kar yağışına bırakacak. Antalya ve Mersin'in kıyı bölgelerinde ise gün boyunca kuvvetli yağışlar etkili olacak.



Öğle saatlerinden sonra Ege'nin orta ve güney kesimleri, İç Anadolu, Doğu Karadeniz'in batısı ve Adana civarında yağışlar görülecek. Akşam saatlerinden sonra yağışlar Doğu Karadeniz ve Gaziantep civarında da görülecek. Kuvvetli yağışlar ise Adana civarına taşınacak. Bayburt, Erzurum ve Erzincan'ın yüksek kesimlerinde ise kar yağışı görülecek.



Yurdun iç ve batı kesimlerinde sabah ve akşam saatlerinde yer yer buzlanma, pus ve sis hadisesi görülecek. Vatandaşların görüş mesafesinin düşmesi ihtimaline karşı dikkatli olması gerekiyor. Hava sıcaklığı yurt genelinde mevsim normalleri civarında kalacak ve önemli bir değişiklik yaşanmayacak.