İngiliz ekibi Arsenal'den transfer edilen ve Türkiye ne zaman geleceği özellikle Fenerbahçe taraftarları tarafından merak edilen Mesut Özil ile ilgili soru işaretleri giderildi. Fenerbahçe ile prensipte anlaşan Türk kökenli Alman yıldızı Türkiye'ye getir

İngiliz ekibi Arsenal'den transfer edilen ve Türkiye ne zaman geleceği özellikle Fenerbahçe taraftarları tarafından merak edilen Mesut Özil ile ilgili soru işaretleri giderildi. Fenerbahçe ile prensipte anlaşan Türk kökenli Alman yıldızı Türkiye'ye getirecek uçak İstanbul'dan havalandı. Türkiye saati ile 20.30'da Londra'ya inecek uçak, Mesut ile ailesini gece yarısı saat 00.15'te İstanbul'a getirecek.


Mesut Özil hangi havalimanına inecek?


Mesut Özil'in hangi hava limanına ineceği de merak edilen konulardan biriydi. Mesut Özil hangi havalimanına inecek? sorusu cevap buldu. Yıldız futbolcu Mesut Özil'in ailesiyle birlikte ineceği havalimanının Sabiha Gökçen Havalimanı olacağı kaydedildi. Öte yandan Twitter hesabından bir paylaşımda bulunan Özil, doğduğu yer olan Zonguldak'ın plaka numarası olan 67 sayısını paylaştı.


Devlerin omuzlarında yükselen Mesut Özil!


Fenerbahçe'nin Mesut Özil ile prensipte anlaştığı Türk kökenli Alman yıldızın, kendisini sarı-lacivertli kulübe 3,5 yıllığına bağlayacak sözleşmeye imza atacağı belirtildi. Mesut Özil, 2010 yılında düzenlene Dünya Kupası'nda Almanya Milli Takım formasıyla fırtınalar estirmişti.



Özil, Almanya'nın üçüncü olduğu turnuvanın ardından 2010 yılı Ağustos ayında 3 yıl boyunca top koşturacağı Real Madrid ile sözleşmeye imza attı. Burada çıktığı 159 maçta 27 gol atan Mesut, 80 de asist yaptı. Daha sonra İngiliz ekibi Arsenal'e giden yıldız oyuncu son 7 yılını geçirdiği kulüpte inişli çıkışlı bir performans sergiledi. Mesut, Arsenal ile sahaya çıktığı 254 maçta 44 gol atıp 77 asist yaptı.