Acısıyla tatlısıyla bir seneyi daha geride bırakmaya hazırlanıyoruz. Heyecan dolu olduğumuz bu günlerde maalesef yaşadığımız koronavirüs salgını ne yılbaşının tadını çıkarmamıza ne de 2020 senesini dilediğimiz gibi yaşamamıza izin vermedi.

Acısıyla tatlısıyla bir seneyi daha geride bırakmaya hazırlanıyoruz. Heyecan dolu olduğumuz bu günlerde maalesef yaşadığımız koronavirüs salgını ne yılbaşının tadını çıkarmamıza ne de 2020 senesini dilediğimiz gibi yaşamamıza izin vermedi. 2020 yılı hepimiz için Mart ayından beri evlerimizde kısıtlamalar ve karantina ile geçen bir yıl oldu. Yine de artık iyisiyle kötüsüyle gidiyor ve yerini yeni yıla bırakıyor. Yeni gelecek olan 2021 yılından herkes çok hevesli ve çok beklentili görünüyor. 2020 yılında yaşanan olumsuz olayların ardından 2021 yılının hepimize çok iyi gelmesini, bu sene yaşanılanları telafi ettirmesini umut ediyoruz. İyi dilekler dilemeye ve yeni seneye umutla bakmaya devam ederken akıllarda bir soru var; milli piyango kime çıkacak ? Milli piyango ile ilgili her sene çeşitli umutlar ediniyor, bir sürü hayal kuruyor ve birçok vaadde bulunuyoruz. Bu senede gelenek tüm aksiliklere rağmen bozulmadı. Bilet alan ve alacak olan vatandaşlar heyecanla araştırmaya başladı. Milli piyango yılbaşı biletleri sonuçları ne zaman açıklanacak ? Milli piyango çekiliş sonucu kaçta açıklanacak ? 2021 milli piyango sonucu ne zaman açıklanacak ? Milli piyango saat kaçta çekilecek gibi soruların yanında bir de milli piyango biletlerini en son ne zaman alabilecekleri merak ediliyor. Milli piyango yılbaşı bileti ne zamana kadar alınabiliyor ? Milli piyango yılbaşı bileti satışı ne zaman bitiyor ?



Milli Piyango İdaresi bu sene milli piyango ödülünü açıkladı. Bu sene 2020 yılında milli piyango ödülü tamı tamına 100 milyon TL değerinde olacak. Milli piyango ikramiyesinin 100 milyon TL olduğunu öğrenen vatandaşlar her sene olduğu gibi yine hayaller içinde milli piyango yılbaşı biletlerini almaya başladı. Milli piyango biletleri hızla satılıyor. Milli piyango yılbaşı biletleri hızla tükenirken bir kısımda henüz bilet almadı. Henüz bilet almayan vatandaşlar da merakla bu senenin bilet fiyatlarını araştırır oldu. 2021 yılı milli piyango bilet fiyatları belli oldu mu diye sorular da aranmaya başlandı. Bu sene yılbaşı biletlerinin fiyatları açıklandı. Milli piyango biletlerinin fiyatı kategorisine göre değişiklik gösteriyor. Üç farklı kategoride olan milli piyango biletleri, birçok farklı satış noktasında vatandaşlara sunuluyor. Milli piyango tam bilet ücreti 100 TL olarak belirlendi. Milli piyango tam biletin ardından milli piyango yarım bilet ise 50 TL olarak satışa sunuldu. Son olarak ise milli piyango çeyrek bilet 25 TL'den müşterilere satılmaya başlandı.

Milli piyango yılbaşı bileti satışlarında artık son biletler kaldı. Yılbaşı bileti çekilişine saatler kaldı. Milli piyango biletinizi isterseniz satış yapan kuruluşlardan isterseniz de Millipiyangoonline.com üzerinden online bilet alabilirsiniz. Milli piyango yılbaşı bileti alma işlemi ise 31 Aralık saat 14.00'a kadar bilet alma işlemi devam edecek. Milli piyango biletini en son 31 Aralık Perşembe 14.00'e kadar alabilirsiniz.



Milli piyango çekilişi saat kaçta başlayacak ? Milli piyango yılbaşı çekilişi hangi kanalda yayınlanacak ?

Milli piyango yılbaşı çekilişi canlı yayında canlı olarak yapılacak. Milli piyango yılbaşı çekilişinde yapılacak olan tüm çekilişler canlı yayın ile Milli Piyango TV Youtube kanalından ve milli piyango internet sitesinden yayınlanacak. Bu belirtilen yerler haricinde 31 Aralık Perşembe günü saat 23.00'da gerçekleşecek büyük ikramiye çekilişi Kanal D ve Teve 2 kanallarından canlı olarak yapılacak. Milli piyango yılbaşı sonuçları 31 Aralık 2020 gecesi, yapılan milli piyango yılbaşı çekilişinin hemen ardından www.millipiyangoonline.com'da da açıklanacak.

Milli piyango bilet sorgulama nasıl ve nereden yapılır ?

Milli piyango yılbaşı biletinize ikramiye çıkıp çıkmadığını çok kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz. Milli piyango resmi internet sitesi olan Millipiyangoonline.com üzerinden bilet numaranız ile hemen biletinize ikramiye çıkıp çıkmadığını sorgulayabilirsiniz. Tam, yarım ve çeyrek milli piyango yılbaşı bileti sorgulama işlemi hem mobil hem de masaüstü cihazlardan sorgulama yapabilirsiniz.

Milli piyango bilet fiyatları:

Milli piyango tam bilet: 100 TL

Milli piyango yarım bilet: 50 TL

Milli piyango çeyrek bilet:25 TL

Bu sene toplam ikramiye tutarı: Toplam ikramiye tutarı 563.400.000 TL