Milli Piyango sitesine erişim sağlanamıyor. 2021 yılbaşı çekiliş sonuçlarına bakmak isteyen vatandaşlar mpi sitesi olan millipiyangoonline.

Ziraat Bankası Emekli Maaşlarını Kendi Bankasından Alanlara 100.000 TL Net Ödeme Yapacağını Duyurdu! Ziraat Bankası Emekli Maaşlarını Kendi Bankasından Alanlara 100.000 TL Net Ödeme Yapacağını Duyurdu!
Milli Piyango sitesine erişim sağlanamıyor. 2021 yılbaşı çekiliş sonuçlarına bakmak isteyen vatandaşlar mpi sitesi olan millipiyangoonline.com ve mpi.gov.tr adresine giriş yapamadı! Peki Milli Piyango sitesi neden girilmiyor! Milli Piyango sitesi çöktü mü? Erişim sağlanaması sonrası bir çok kullanıcı farklı düşünürken aslında gerçek biraz farklı! Milli Piyango sitesi..

Milli Piyango sitesi çöktü! Mpi.gov.tr ve millipiyangoonline.com erişim sağlanamıyor!

Sisal Şans sahip olduğu Milli Piyango yılbaşı çekiliş sonuçları öğrenmek isteyen vatandaşlar, Milli Piyango Online ve mpi.gov.tr adreslerine giriş sağlayamadı. Milli Piyango bilet sorgulama sitesi eirşim problemi yaşıyor. Peki MPİ ne zaman düzelecek?

Milli Piyango Sitesi çöktü mü? Neden girilmiyor!

Milli Piyango sitesi çöktü! Çökme sebebi ise yoğunluk. Milli Piyango resmi internet sitesi millipiyangoonline.com ara sıra erişim sağlanırken mpi.gov.tr adresine giriş hiç yapılamıyor.

Milli Piyango sitesi erişim ne zaman düzelir?

MPİ ve millipiyangoonline sitelerinde girişte yazan "Beklenmedik bir hata oluştu" yazısı ve uyarısı kısa süre de kalkıyor. Biraz bekleyince de siteye erişim sağlanırken 1 saat içinde tamamen erişim sağlanabilecek ve daha çökmeyeceği açıklandı.

75 Milyon TL kasaya kaldı iddiası!

Milli Piyango 100 Milyon TL büyük ikramiye Manisa'ya çıktığı ve çeyrek bilet olduğu öğrenildi. 25 Milyon TL şanslı kişiye çıkarken 75 Milyon TL Milli Piyango'ya kaldığı iddiası var. Konuyla ilgili MPİ henüz açıklama yapmadı.