Mobil adam lakabıyla bilinen Özkan Gül Türkiyedeki bir çok ünlü , fenomen ve büyük firmaların sosyal medya uzmanlığımı yapmaktadır. Yaptığı açıklamalarla sosyal medya piyasasını düşündürüyor.

Mobil adam lakabıyla bilinen Özkan Gül Türkiyedeki bir çok ünlü , fenomen ve büyük firmaların sosyal medya uzmanlığımı yapmaktadır. Yaptığı açıklamalarla sosyal medya piyasasını düşündürüyor. Önümüzdeki 10 yıl boyunca İnstagram liderliğini koruyacak. Önceki ve 10 yıl içinde çıkan uygulamalar sadece göz boyamadır. Tek kalıcı olan İnstagramdır. Herkes bunu anladığında İnstagram’a ağırlık verecektir.

Mobil adam lakabıyla bilinen Özkan Gül geçtiğimiz günlerde sosyal medya fenomenleriyle birlikte Karstaki köy okullarına kıyafet ve kırtasiye malzemeleri yardımında bulundu. Köy okulundaki çocukların zorluklar içinde okuduğunu belirten Özkan Gül, bu yardımı paylaşma sebebimiz bütün insanlara teşvik edici olmasıdır. İmkanı olan herkesin ihtiyacı olan yerlere yardım etmesi herkese mutlu edecektir. O insanların yerinde bizde olabiliriz, imkanımız varken onlara destek olarak daha iyi biryerlere gelmesini sağlamak buna ufakta olsa bir katkıda bulunmak kadar güzel birşey yoktur dedi.

Mobil adam Özkan Gül yaptığı açıklamalarda instagramı öve öve bitiremedi. Sosyal medyanın göz bebeği mobil adam lakabıyla bilinen Özkan Gül tüm firmalar instagrama ağırlık vermeli dedi. Sektörün ne olduğunun bir önemi yok instagram da yer almadıysanız sektörün çok gerisinde kaldınız açıklamalarını yaptı. Tüm firmaların biran önce sosyal medyaya ağırlık vermesi ve reklam çalışmalarına başlaması gerektiğini söyleyen Özkan Gül gündemde kalmak için tek çareniz İnstagramdır. Herhangi bir yerde oyalanmadan İnstagram da yerinizi alın ve biran önce markanızı yükseltin dedi.