Fox TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Mucize Doktor'da bu akşam Ali Vefa, yıllar sonra babasıyla karşılacak.  Ali babasının karşısına çıkmasıyla birlikte şok olur.

Fox TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Mucize Doktor'da bu akşam Ali Vefa, yıllar sonra babasıyla karşılacak. Ali babasının karşısına çıkmasıyla birlikte şok olur. Nazlı ise Ali’nin babasının kim olduğunu sorgulamaktadır. Peki Mucize Doktor Ali’nin babası kim? Hastalığı ne? Gerçek adı nedir? İşte detaylar...

Dizide Taner Ölmez’in canlandırdığı Ali karakterinin travmaları yaşamasına neden olan kişi Mucize Doktor’un yeni bölümünde belli olacak. Ali’nin babası tedavi olmak için hastaneye gelmiştir.

MUCİZE DOKTOR ALİ'NİN BABASI KİMDİR? GERÇEK ADI NE

Ali'nin babası, otistik savant sendromlu olan oğlunu bir türlü kabullenememiş ve çocukluğunda ona çok eziyet etmiştir. Şiddet dahi uygulayan bu baba Ali'nin abisinin ölümünden de Ali'yi suçlamaktadır ancak yıllar sonra hasta olarak Ali'nin çalıştığı Beyhayat hastanesine gelmiş Ali'ye mecbur kalmıştır. Ali ile bu karşılaşmaları ise onu derinden etkileyecektir.

Dizide Ali'nin babasına Cenan Çamyurdu hayat verecek.

Akbank SMS atarak ihtiyaç kredisi vereceğini duyurdu! Başvuru yapanlara 100.000 TL'ye kadar nakit kredi verilecek! Akbank SMS atarak ihtiyaç kredisi vereceğini duyurdu! Başvuru yapanlara 100.000 TL'ye kadar nakit kredi verilecek!

CENAN ÇAMYURDU KİM?

1970 doğumludur. Halk Eğitim Merkezi Oyunculuk Bölümü'nden mezun olmuştur. İlk oyunculuk deneyimini Papatyam isimli dizide gerçekleştirmiştir. Yasemince, Deli Yürek, Şeytan Ayrıntıda Gizlidir, Derdest, Kayıp Aranıyor ve Kurt Kanunu gibi dizilerde rol almıştır.