Mucize Doktor dizisi hayranlarına üzücü haber geldi. Yayınlandığı perşembe akşamları rekorlar kıran Mucize Doktor dizisi bu hafta yayınlanmayacak.

Mucize Doktor dizisi hayranlarına üzücü haber geldi. Yayınlandığı perşembe akşamları rekorlar kıran Mucize Doktor dizisi bu hafta yayınlanmayacak. Mucize Doktor çekildiği hastanede Koronavirüs işlemleri nedeniyle çekime uzun bir süre ara verdi ve dizi ne zaman geri dönecek belli değil.



Mucize Doktor bu hafta yok!



Yayınlandığı perşembe akşamları reyting rekorları kıran Mucize Doktor dizisi bu hafta yayınlanmayacak. Perşembe akşamlarının en çok izlenen dizisi Mucize Doktor bu hafta yayınlanmayacak. Mucize Doktor dizisi ne zaman ekranlara dönecek, set ne zaman başlayacak bilinmez ancak sezon finali yaptığını söylemek doğru olur.



Mucize Doktor özel durum!



Mucize Doktor dizisi çekildiği hastane Corona Virüs nedeniyle hasta almaya başladı. Bu sebeple set belirli olmayan süre boyunca kapatıldı. Mucize Doktor dizisi ne zaman setlere dönecek diye soran hayranlarıan en belirsiz dizi olduğunu söyleyebiliriz. Tüm diziler zor ancak Mucize Doktor Koronavirüs tamamen geçmeden ekran macerasına başlamayacak.



Mucize Doktor 2 Nisan var mı yok mu?

Küresel Belirsizlikler Altın Fiyatlarını Yukarı Taşıyor: Uzmanlar Yükseliş Trendinin Devamını Öngörüyor Küresel Belirsizlikler Altın Fiyatlarını Yukarı Taşıyor: Uzmanlar Yükseliş Trendinin Devamını Öngörüyor


Diziler ellerinde stokları bulunduğu sürece yayın hayatına devam etti. Bir kaç dizi hariç çekilen dizi kalmadı. Bu stoklar arasında Mucize Doktor geçtiğimiz hafta elindeki stoğu bitirdi. Bu sebeple Mucize Doktor bu hafta ekranlara gelmeyecek.



Mucize Doktor 2 Nisan 2020 perşembe günü yeni bölümü yok. Mucize Doktor hayranları dizinin yeni bölümleri için Eylül 2020'yi bekleyebilir.