Mucize Doktor Ferda kimdir? Amacı ne? Ferda'yı kim canlandıracak her yerde aranmaya başladı. Fox TV'nin fenomen dizisi Mucize Doktor son olarak 26 Mart tarihinde ekranlara geldi.

Cumhurbaşkanı Duyurdu: 10-20-30 Bin TL EMEKLİLERE Ödeme Verilecek! Cumhurbaşkanı Duyurdu: 10-20-30 Bin TL EMEKLİLERE Ödeme Verilecek!

Mucize Doktor Ferda kimdir? Amacı ne? Ferda'yı kim canlandıracak her yerde aranmaya başladı. Fox TV'nin fenomen dizisi Mucize Doktor son olarak 26 Mart tarihinde ekranlara geldi. Ardından corona virüsün etkileri azalmayınca sezon finali yaptı. MF Yapım imzalı Mucize Doktor dizisinin başrollerini Taner Ölmez, Onur Tuna, Reha Özcan, Sinem Ünsal paylaşıyor. Eylül ayında ikinci sezonuyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Mucize Doktor kadrosuna katılan yeni isimlerle daha da iddialı olmayı planlıyor. İşte bu karakterlerden biri de Ferda olacak. Peki Mucize Doktor Ferda kim? Amacı ne? Hangi oyuncu hayat verecek? Hadi gelin birlikte bakalım...





Mucize Doktor Adil Hoca’nın Kızı Ferda kimdir?



Mucize Doktor dizisinin yeni sezonunda Berhayat Hastanesi'nin başhekimi Adil Hoca’nın kızı Ferda ortaya çıkacak. Bugüne kadar Selvi Hemşire ile aşkı dışında özel hayatına çok fazla girilmeyen Adil Hoca'nın geçmişini daha çok göreceğiz. Haliyle kızı Ferda da bu sayede senaryoya dahil olacak.



Mucize Doktor dizisinde Adil Hoca'nın kızı Ferda'ya ise doğum yaptıktan sonra ekranlardan uzak kalan Seda Bakan hayat verecek. Yeni sezonun başlamasıyla daha önce adını hiç duymadığımız Ferda hakkındaki her şeyi öğreneceğiz. Öte yandan kapalı bir kutu olan Adil Hoca da biraz olsun çözülecektir.





Mucize Doktor'un Ferda'sı Seda Bakan kimdir? Kaç yaşında? Evli mi



Seda Bakan, 10 Ekim 1985 tarihinde Kocaeli, Gebze'de doğmuştur. Anne tarafı Selanik'li, baba tarafı Saraybosna'lı'dır. Bir de ağabeyi vardır. Sakarya Üniversitesi Dış Ticaret Bölümünden mezun oldu. Türker İnanoğlu sinema televizyon alanında eğitim vermek ve sektörde hazır yetişmiş personel açığını kapatmak için Kavacık'ta kurduğu TÜRVAK Sinema – TV Eğitim Merkezinde eğitim aldı.



Seda Bakan, çeşitli dizilerde rol aldı. Özellikle de “Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi” dizisindeki Eda rolüyle tanındı.



2010 yılında Star TV'de yayınlanmaya başlayan senaryosunu Emrah Serbes‘in yazdığı, yönetmenliğini Serdar Akar ve Mustafa Altıoklar‘ın yaptığı “Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi” adlı dizide Erdal Beşikçioğlu, Nejat İşler, Ege Aydan, Sezin Akbaşoğulları gibi oyuncularla birlikte oynamıştır.



Seda Bakan, 2014 yılında STAR TV‘de yayınlanan, başrollerinde Ahmet Kural ve Murat Cemcir‘in rol aldığı “Kardeş Payı” adlı dizide oynadı.



2015 yılında TV8 kanalında yayınlanan sunuculuğunu Acun Ilıcalı‘nın üstlendiği Yetenek Sizssiniz 2015 programında, Seda Bakan, Eser Yenenler ve Ali Taran ile birlikte jüri üyeliği yaptı. Müzisyen Ali Erel ile evli olan Seda Bakan'ın Leyla adında bir kızı var.



Filmleri :

2014 – Kardeş Payı

2014 – Zaman Makinesi 1973

2013 – Behzat Ç. Ankara Yanıyor

2011 – Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm

2010-2013- Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi

2010 – Şen Yuva

2009 – Umut

2009 – Geniş Aile

2009 – Makber

2008-2009 – Adanalı

2008 – Pars: Narkoterör

2007 – Sana Mecburum