30 Ocak Perşembe günü 20. bölümüyle ekranlara gelecek olan Mucize Doktor'da Ferman enfeksiyon kapacak.

30 Ocak Perşembe günü 20. bölümüyle ekranlara gelecek olan Mucize Doktor'da Ferman enfeksiyon kapacak. Bir anda kendisini odaya kitleyen Ferman, Ali’ye “maskeni tak” der. Ali bir anda ne olduğunu anlayamaz. Ali’ye enfeksiyon kaptığını ve bir an önce onunda maske takması gerektiğini söyleyen Ferman yavaş yavaş kötüleşmektedir. Ali bir kez daha ağabeyini kaybetmek istemezken, olay hastanede hızlıca yayılır. Ferman’ın enfeksiyon kaptığını öğrenen Beliz çılgına döner. Ferman’ın yanına gitmek için harekete geçen Beliz’i diğer çalışanlar zorla durdurur. Ferman için ölüm kalım savaşı başlamıştır. Peki Ferman enfeksiyondan kurtulacak mı yoksa ölecek mi? Onur Tuna diziden çıkıyor mu? 





Mucize Doktor Ferman ölecek mi?



Malezya’dan uçağa binen iki hastadan birisi ex olmuştur. Diğerinde ise çok tehlikeli bir  bulaşıcı hastalık şüphesi vardır. Hastalardan 2si saatler geçmeden ölmüştür. Ferman şoktadır ve ne yaparsa yapsın hastalık hızla yayılıp hastayı öldürmektedir. O anda yapacak tek bir şey vardır ve Ferman tüm acil servisi karantina altına alır. İlerleyen zamanlarda ise asıl acı haber alınır. Hastalık Ferman’a da bulaşmıştır. Kendini de bir odaya kitleyen Ferman giderek kötüleşirken herkes merakla Ferman'ın akıbetini aramaya başladı. 



Ancak tahmin edersiniz ki Ferman hastalıktan kurtulacak. Yüksek ihtimalle de Ali Vefa sayesinde kurtulacak.



Mucize Doktor Onur Tuna diziden ayrılacak mı?



Yukarıda da söylediğimiz gibi dizi için bu kadar kilit bir karakter olan Ferman'ın sezonun ortasında ölmesi mümkün değil. İştebu nedenle Ferman bir şekilde virüsten kurtulacak. Böylece Onur Tuna da diziden ayrılmayacak.



Ziraat Bankası Müşterilerine Nisan Ayında Büyük Avantajlar Sunuyor! Ziraat Bankası Müşterilerine Nisan Ayında Büyük Avantajlar Sunuyor!