Mucize Doktor yeni bölüm fragmanını izleyen herkes şok oldu.  Çünkü dizide Çin’de başlayan Koronavirüsünden dolayı Uzakdoğu’dan gelen uçakta o virüsü Türkiye’ye getiren hastalar Berhayat hastanesine geldiler.

Mucize Doktor yeni bölüm fragmanını izleyen herkes şok oldu. Çünkü dizide Çin’de başlayan Koronavirüsünden dolayı Uzakdoğu’dan gelen uçakta o virüsü Türkiye’ye getiren hastalar Berhayat hastanesine geldiler.Hastalara müdahale eden tüm sağlık çalışanları da onlarla birlikte karantinaya alınacak. Haliyle onların da hayatı tehlikeye girecek. 



Son haftalarda Çin’de başlayan ve kısa sürede bir çok ülkede görülen Korona Virüsü çok hızlı bir şekilde yayılmaya devam ederken ülkemizde de bu konuya dikkat çekmek ve insanları bilinçlendirmek için Mucize Doktor 20. bölümde, bu konu ele alınacak. Ancak yeni bölüm tanıtımında karantinada kalan Ferman, Ali Vefa, Güneş Hemşire, Nazlı için herkes endişelenirken; Nazlı'nın son sahnedeki hali herkesi korkuttu. İzleyiciler Mucize Doktor Nazlı’ya virüs mü bulaştı? Doktor Nazlı ölecek mi? sorusuna yanıt aramaya başladı. 



MUCİZE DOKTOR NAZLI'YA KORONA VİRÜSÜ MÜ BULAŞTI?



Tahminimize göre Mucize Doktor 20. bölümde, Nazlı'ya korona virüsü bulaşacak. Ferman Hoca doktorlardan umarım kimseye bulaşmamıştır derken virüsün bulaştığı Nazlı gözleri yaşlı bir şekilde görülünce herkes Nazlı’nın virüsten ölüp ölmeyeceğini merak etti. 





MUCİZE DOKTOR NAZLI ÖLECEK Mİ? 



Elbette dizinin başrol oyuncularından birisi olan Nazlı karakterinin her ne kadar virüs bulaşsa bile dizide ölmesi ya da diziden çıkması gibi bir durum söz konusu değildir. Kesinlikle Nazlı ölmeyecek ve diziden çıkmayacaktır. Öte yandan tahminlerimize göre Nazlı'yı Ali Vefa kurtarıp, kahraman olacaktır.



SİNEM ÜNSAL DİZİDEN AYRILACAK MI?



Yukarıda da söylediğimiz gibi dizide bu kadar sevilen bir karakterin şu an ölmesi pek de mümkün değil. Yani Nazlı iyileşip, virüsten kurtulacağı için Sinem Ünsal da dizide kalmaya devam edecek.

Garanti bankası 100.000 TL borçları kapatmak için DESTEK ve BORÇ KAPATMA kredisi vereceğini açıkladı! Garanti bankası 100.000 TL borçları kapatmak için DESTEK ve BORÇ KAPATMA kredisi vereceğini açıkladı!