Fox Tv'nin sevilen ve beğeniyle izlenen dizilerinden Mucize Doktor'da koronavirüs paniği yaşandı. Her çekim öncesi yapılan koronavirüs testlerinde bu sefer oyunculardan bazılarının Covid-19 test sonucu pozitif çıktı.

Fox Tv'nin sevilen ve beğeniyle izlenen dizilerinden Mucize Doktor'da koronavirüs paniği yaşandı. Her çekim öncesi yapılan koronavirüs testlerinde bu sefer oyunculardan bazılarının Covid-19 test sonucu pozitif çıktı. Pozitif çıkan test sonuçlarından sonra sette panik yaşandı.

Menajerimi Ara dizisinde 3 oyuncuda çıkan koronavirüsten dolayı dizinin yeni bölümü Pazar akşamında yayınlanamadı. Menajerimi Ara dizisinde Ayşenil Şamlıoğlu, Ahsen Eroğlu ve Bedir Bedir'in Kovid-19 test sonuçları pozitif çıktı. Bunun ardından sette çekimler durdu.

Menajerimi Ara dizisinden sonra Hekimoğlu dizisinde de koronavirüs şoku yaşandı. Hekimoğlu dizisinde Timuçin Esen’in koronavirüse yakalanmasından dolayı yeni bölüm yayınlanamadı.



Şimdi de bu kervana yeni bir dizi daha eklendi. Mucize Doktor ekibinde de bir oyuncunun koronavirüs testi pozitif çıktı. Diziye ikinci sezon katılan Seda Bakan'ın Covid-19 test sonucu pozitif çıktı. Instagram hesabından koronavirüse yakalandığı haberini duyuran Seda Bakan, sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı.

Mucize Doktor dizisinde Ferda karakterini canlandıran Seda Bakan, sosyal medya hesabından hastalığı hafif geçirdiğini söyledi. Seda Bakan: "Geçtiğimiz günlerde yapmış olduğumuz covit test sonucum pozitif çıktı.Şu anda grip dışında kendimi kötü hissetmiyorum. Ailemin diğer üyeleri ve bebeğimiz çok iyi şükürler olsun.

İnşallah fazla zarar görmeden atlatırız. Herkes kendine çok fazla dikkat etsin. Doktorumuz tek korunma yolu maske dedi. Maskelerinizi çıkartmayın." diyerek durumu ifade etti.