Müge Anlı 1 Haziran yeni bölüm var mı yok mu? Müge Anlı ile Tatlı Sert başlıyor mu her yerde aranmaya başladı. ATV'nin sevilen gündüz kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert aylar önce ekranlara ara vermişti.

QNB Finansbank hesabı olanlar için 100 bin TL ödeme başlatıyor! Başvuru şartları Nedir? QNB Finansbank hesabı olanlar için 100 bin TL ödeme başlatıyor! Başvuru şartları Nedir?

Müge Anlı 1 Haziran yeni bölüm var mı yok mu? Müge Anlı ile Tatlı Sert başlıyor mu her yerde aranmaya başladı. ATV'nin sevilen gündüz kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert aylar önce ekranlara ara vermişti. Corona virüs nedeniyle konuklar konusunda sıkıntı yaşacaklarını dile getiren Müge Anlı, normalleşme süreci başlayana kadar ekranlarda olmayacaklarını söylemişti. Ancak geçtiğimiz haftalarda Müge Anlı ve ekibinden güzel haber geldi. Sevilen programın 1 Haziran 2020 tarihinde başlaycağı duyuruldu. Haliyle 1 Haziran 2020 Müge Anlı var mı yok mu? çok merak edildi. Biz de sizler için bu konuyu araştırdık bulduk.



Müge Anlı 1 Haziran var mı yok mu?



Geçtiğimiz haftalarda katıldığı canlı yayında konuyla ilgili konuşan Müge Anlı,  "İzleyicilerimle salgının ilk günlerinde buluşmaya devam ettim. Ta ki programı gerçekleştirme olanağı kalmayana kadar. Hangi dizi, hangi program kaldı ki televizyonda ben Müge Anlı'yı devam ettirebileyim. Buna imkan var mı? Direnebildiğimiz yere kadar direnip programı sona erdirmek zorundaydık. Bundan daha doğal bir şey olabilir mi? Ramazan Bayramı'ndan sonra durum elverişli olursa, tedbirler biraz gevşetilirse o zaman tabii ki sosyal mesafe kurallarına uyarak bütün fedakarlığımla bu programa başlayacağım" demişti. Bunun ardından Müge Anlı'nın 1 Haziran itibariyle ekranlarda olacağı ortaya çıktı.



Yani Müge Anlı ile Tatlı Sert 1 Haziran 2020 tarihinde saat 10:00'da ATV ekranlarında olacak.